Chord Gitar Nyawang Polahmu – Agos Kotak feat. Bu Dendy

Berikut ini merupakan Chord Gitar Nyawang Polahmu – Agos Kotak feat. Bu Dendy. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Nyawang Polahmu – Agos Kotak feat. Bu Dendy, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Nyawang Polahmu – Agos Kotak feat. Bu Dendy.

Capo di fret 5

(Intro)   
          
          
          ..

       
nelongso urepku..
                       
sabendino nyawang polahmu..
             
keronto ronto atiku..
                         
mergo kowe tego ninggal aku..
                 
  aku ngelu.. mikir awakmu..

(Rapp)
                  
sepurane aku wes ngapusi awakmu
                      
mergo aku khilaf kenal wong luweh ayu
                   
aku uwes ngerti piye perasaanmu
                   
isuk awan bengi aku ra iso turu

               
sakjane aku iseh tresno sliramu
                   
mergo awakmu kurang gati neng aku
                   
aku koyo ngene mergo galau atiku
                    
ayo bebarengan noto urep karo aku

(Chorus)
        -[G/B]--
 sedih atiku..
             
 krono kelakuanmu..
                 -[G/B]--
 tego men kowe karo aku..
            
 hianati tresnoku..

(Int.)   -[G/B]---  
         -[G/B]---  

                 
  aku ngelu.. mikir awakmu..

(Rapp)
                  
sepurane aku wes ngapusi awakmu
                      
mergo aku khilaf kenal wong luweh ayu
                   
aku uwes ngerti piye perasaanmu
                   
isuk awan bengi aku ra iso turu

               
sakjane aku iseh tresno sliramu
                   
mergo awakmu kurang gati neng aku
                   
aku koyo ngene mergo galau atiku
                    
ayo bebarengan noto urep karo aku

(Chorus)
        -[G/B]--
 sedih atiku..
             
 krono kelakuanmu..
                 -[G/B]--
 tego men kowe karo aku..
            
 hianati tresnoku..

        -[G/B]-       -
 sedih atiku..   (kotak kotak jos)
             
 krono kelakuanmu..
                 -[G/B]-
 tego men kowe karo aku..
       -
(agos kotak jos)
                
 hianati tresnoku..
               
 hianati tresno..ku..



Agos Kotak feat. Bu Dendy - Nyawang Polahmu[

(Intro)   
          
          
          ..

       
nelongso urepku..
                      
sabendino nyawang polahmu..
             
keronto ronto atiku..
                        
mergo kowe tego ninggal aku..
                 
  aku ngelu.. mikir awakmu..

(Rapp)
                  
sepurane aku wes ngapusi awakmu
                      
mergo aku khilaf kenal wong luweh ayu
                   
aku uwes ngerti piye perasaanmu
                   
isuk awan bengi aku ra iso turu

               
sakjane aku iseh tresno sliramu
                   
mergo awakmu kurang gati neng aku
                   
aku koyo ngene mergo galau atiku
                    
ayo bebarengan noto urep karo aku

(Chorus)
       -[C/E]--
 sedih atiku..
            
 krono kelakuanmu..
                -[C/E]--
 tego men kowe karo aku..
           
 hianati tresnoku..

(Int.)   -[C/E]---  
         -[C/E]---  

                 
  aku ngelu.. mikir awakmu..

(Rapp)
                  
sepurane aku wes ngapusi awakmu
                      
mergo aku khilaf kenal wong luweh ayu
                   
aku uwes ngerti piye perasaanmu
                   
isuk awan bengi aku ra iso turu

               
sakjane aku iseh tresno sliramu
                   
mergo awakmu kurang gati neng aku
                   
aku koyo ngene mergo galau atiku
                    
ayo bebarengan noto urep karo aku

(Chorus)
       -[C/E]--
 sedih atiku..
            
 krono kelakuanmu..
                -[C/E]--
 tego men kowe karo aku..
           
 hianati tresnoku..

       -[C/E]-       -
 sedih atiku..   (kotak kotak jos)
            
 krono kelakuanmu..
                -[C/E]-
 tego men kowe karo aku..
       -
(agos kotak jos)
               
 hianati tresnoku..
              
 hianati tresno..ku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Nyawang Polahmu – Agos Kotak feat. Bu Dendy yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Nyawang Polahmu – Agos Kotak feat. Bu Dendy, Lirik Lagu Nyawang Polahmu – Agos Kotak feat. Bu Dendy, Kunci Gitar Nyawang Polahmu – Agos Kotak feat. Bu Dendy

Post Your Thoughts