Chord Gitar Nyidam Sari – Esa Risty

Berikut ini merupakan Chord Gitar Nyidam Sari – Esa Risty. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Nyidam Sari – Esa Risty, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Nyidam Sari – Esa Risty.

Capo di fret 2

(Intro) ..
            ..
            ..

                 
umpomo sliramu sekar melati..
                    
 aku kumbang nyidam sari..
               
 umpomo sliramu margi.. wong bagus..
                  
 aku kang bakal ngliwati..

                   
sineksen lintange luku.. semono..
                  
 janji prasetyaning ati..
                      
 tansah kumanthil ning netro rinoso..
               
 karoso rasaning driyo..

(Chorus)
                 
midero sak jagad royo..
                      
kalingono.. wukir lan samudro..
               
nora ilang memanise adhuh..

 dadi ati selawase..

                  
naliko niro ing dalu.. atiku..
                   
 lam-lamen siro wong bagus..
                
nganti mati ora bakal.. lali..
                 
 lha kae lintange mlaku..

(Intro)      ..
            ..

              
umpomo sliramu sekar melati..
                    
 aku kumbang nyidam sari..
               
 umpomo sliramu margi.. wong bagus..
                  
 aku kang bakal ngliwati..

                   
sineksen lintange luku.. semono..
                  
 janji prasetyaning ati..
                      
 tansah kumanthil ning netro rinoso..
               
 karoso rasaning driyo..

(Chorus)
                 
midero sak jagad royo..
                      
kalingono.. wukir lan samudro..
               
nora ilang memanise adhuh..

 dadi ati selawase..

                  
naliko niro ing dalu.. atiku..
                   
 lam-lamen siro wong bagus..
                
nganti mati ora bakal.. lali..
                 
 lha kae lintange mlaku..

(Outro)     



Esa Risty - Nyidam Sari[

(Intro) ..
            ..
            ..

                 
umpomo sliramu sekar melati..
                    
 aku kumbang nyidam sari..
               
 umpomo sliramu margi.. wong bagus..
                  
 aku kang bakal ngliwati..

                   
sineksen lintange luku.. semono..
                  
 janji prasetyaning ati..
                      
 tansah kumanthil ning netro rinoso..
               
 karoso rasaning driyo..

(Chorus)
                 
midero sak jagad royo..
                      
kalingono.. wukir lan samudro..
               
nora ilang memanise adhuh..

 dadi ati selawase..

                  
naliko niro ing dalu.. atiku..
                   
 lam-lamen siro wong bagus..
                
nganti mati ora bakal.. lali..
                 
 lha kae lintange mlaku..

(Intro)      ..
            ..

              
umpomo sliramu sekar melati..
                    
 aku kumbang nyidam sari..
               
 umpomo sliramu margi.. wong bagus..
                  
 aku kang bakal ngliwati..

                   
sineksen lintange luku.. semono..
                  
 janji prasetyaning ati..
                      
 tansah kumanthil ning netro rinoso..
               
 karoso rasaning driyo..

(Chorus)
                 
midero sak jagad royo..
                      
kalingono.. wukir lan samudro..
               
nora ilang memanise adhuh..

 dadi ati selawase..

                  
naliko niro ing dalu.. atiku..
                   
 lam-lamen siro wong bagus..
                
nganti mati ora bakal.. lali..
                 
 lha kae lintange mlaku..

(Outro)     

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Nyidam Sari – Esa Risty yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Nyidam Sari – Esa Risty, Lirik Lagu Nyidam Sari – Esa Risty, Kunci Gitar Nyidam Sari – Esa Risty

Post Your Thoughts