Chord Gitar Nyimpen Roso – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Nyimpen Roso – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Nyimpen Roso – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Nyimpen Roso – Nella Kharisma.

Capo di fret 2

(Intro)    
           

                   
Sak tenane ati iki nduwe roso
             
Neng sliramu senadyan mung
  
kesimpen ono batinku
                      
Wes suwe tresno iki neng atiku
                         
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
                  
Yo mung kanggo sliramu

                     
 Ra biso ilang nganti selawase
                   
Roso tresnoku marang sliramu
                    
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
 
Ora bakal luntur nganti tekan pati

                  
Jujur wae aku wedi kelangan
                    
Senadyan tresno iki durung kesampaian
                   
Neng sliramu sing dadi pepujanku
  
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

           
Rungokno sworoku
              
Rasakno neng atimu
                 
Senadyan mung sedelo
           
Tulung rungokno..

                     
Tak laraske.. tembang iki..
                   
Wujud tresnaku sing kependem jeru
                 
Mugo wae.. tembang iki
          
Nggugah atimu
                         
ngertio yen aku tresno sliramu..

(Interlude)       
                  

                   
Sak tenane ati iki nduwe roso
             
Neng sliramu senadyan mung
  
kesimpen ono batinku
                      
Wes suwe tresno iki neng atiku
                         
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
                  
Yo mung kanggo sliramu

                     
 Ra biso ilang nganti selawase
                   
Roso tresnoku marang sliramu
                    
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
 
Ora bakal luntur nganti tekan pati

                  
Jujur wae aku wedi kelangan
                    
Senadyan tresno iki durung kesampaian
                   
Neng sliramu sing dadi pepujanku
  
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

           
Rungokno sworoku
              
Rasakno neng atimu
                 
Senadyan mung sedelo
           
Tulung rungokno..

                     
Tak laraske.. tembang iki..
                   
Wujud tresnaku sing kependem jeru
                 
Mugo wae.. tembang iki
          
Nggugah atimu
                         
ngertio yen aku tresno sliramu..



Nella Kharisma - Nyimpen Roso[

(Intro)    
           

                  
Sak tenane ati iki nduwe roso
            
Neng sliramu senadyan mung
  
kesimpen ono batinku
                     
Wes suwe tresno iki neng atiku
                       
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
                  
Yo mung kanggo sliramu

                    
 Ra biso ilang nganti selawase
                  
Roso tresnoku marang sliramu
                   
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
 
Ora bakal luntur nganti tekan pati

                 
Jujur wae aku wedi kelangan
                   
Senadyan tresno iki durung kesampaian
                  
Neng sliramu sing dadi pepujanku
  
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

          
Rungokno sworoku
             
Rasakno neng atimu
                
Senadyan mung sedelo
          
Tulung rungokno..

                   
Tak laraske.. tembang iki..
                  
Wujud tresnaku sing kependem jeru
               
Mugo wae.. tembang iki
         
Nggugah atimu
                        
ngertio yen aku tresno sliramu..

(Interlude)       
                  

                  
Sak tenane ati iki nduwe roso
            
Neng sliramu senadyan mung
  
kesimpen ono batinku
                     
Wes suwe tresno iki neng atiku
                       
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
                  
Yo mung kanggo sliramu

                    
 Ra biso ilang nganti selawase
                  
Roso tresnoku marang sliramu
                   
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
 
Ora bakal luntur nganti tekan pati

                 
Jujur wae aku wedi kelangan
                   
Senadyan tresno iki durung kesampaian
                  
Neng sliramu sing dadi pepujanku
  
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

          
Rungokno sworoku
             
Rasakno neng atimu
                
Senadyan mung sedelo
          
Tulung rungokno..

                   
Tak laraske.. tembang iki..
                  
Wujud tresnaku sing kependem jeru
               
Mugo wae.. tembang iki
         
Nggugah atimu
                        
ngertio yen aku tresno sliramu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Nyimpen Roso – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Nyimpen Roso – Nella Kharisma, Lirik Lagu Nyimpen Roso – Nella Kharisma, Kunci Gitar Nyimpen Roso – Nella Kharisma

Post Your Thoughts