Chord Gitar Ojo Dadi Pecundang – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ojo Dadi Pecundang – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ojo Dadi Pecundang – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ojo Dadi Pecundang – Happy Asmara.

Capo di fret 4

(Intro)    

                 
 ojo tau dadi pecundang..
                             
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                              
iseh akeh konco sing ning mburimu..
                        
dadi wong ojo goblok mencinta
                    
putus cinta ora masalah..
      
kowe ojo lemah..

          
mending balik kanan wae
                     
rene kumpul bareng konco koncone
                       
timbang kowe mikir dek'e..
             
malah soyo mumet ndas'e..
       
di larani bola bali
                    
nanging ngopo kowe iseh bertahan..
                     
pancen kowe goblok tenan..
                  
mending golek tresno sing liyan..

(Reff)
                 
 ojo tau dadi pecundang..
                             
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                              
iseh akeh konco sing ning mburimu..
                        
dadi wong ojo goblok mencinta
                    
putus cinta ora masalah..
      
kowe ojo lemah..

       
yen perjuanganmu wes ra di gagas
      
tresnomu nggo dek'e ora terbalas
        
mending tinggalno..
              
ojo goblok mergo tresno..

        
percuma wae tok pertahanke..
                
mergo dekne wes gandeng karo tresno liyane
           
konco mung iso ngandani..
             
nek kowe panggah ngeyel..
         ()
yowes modaro..

(Int.)    
          

(Reff)
                 
 ojo tau dadi pecundang..
                             
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                              
iseh akeh konco sing ning mburimu..
                        
dadi wong ojo goblok mencinta
                    
putus cinta ora masalah..
      
kowe ojo lemah..

(Outro)    



Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang[

(Intro)    

                
 ojo tau dadi pecundang..
                             
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                             
iseh akeh konco sing ning mburimu..
                        
dadi wong [ojo goblok mencinta]
                    
putus cinta ora masalah..
      
kowe ojo lemah..

          
mending balik kanan wae
                     
rene kumpul bareng konco koncone
                       
timbang kowe mikir dek'e..
             
malah soyo mumet ndas'e..
       
di larani bola bali
                    
nanging ngopo kowe iseh bertahan..
                     
pancen kowe goblok tenan..
                  
mending golek tresno sing liyan..

(Reff)
                
 ojo tau dadi pecundang..
                             
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                             
iseh akeh konco sing ning mburimu..
                        
dadi wong ojo goblok mencinta
                    
putus cinta [ora masalah]..
      
kowe ojo lemah..

       
yen perjuanganmu wes ra di gagas
      
tresnomu nggo dek'e ora terbalas
        
mending tinggalno..
              
ojo goblok mergo tresno..

        
percuma wae tok pertahanke..
                
mergo dekne wes gandeng karo tresno liyane
           
konco mung iso ngandani..
             
nek kowe panggah ngeyel..
         ()
[yowes modaro]..

(Int.)    
          

(Reff)
                
 ojo tau dadi pecundang..
                             
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                             
iseh akeh konco sing ning mburimu..
                        
dadi wong ojo goblok mencinta
                    
putus cinta ora masalah..
      
kowe ojo lemah..

(Outro)    

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ojo Dadi Pecundang – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ojo Dadi Pecundang – Happy Asmara, Lirik Lagu Ojo Dadi Pecundang – Happy Asmara, Kunci Gitar Ojo Dadi Pecundang – Happy Asmara

Post Your Thoughts