Chord Gitar Ojo Kakean Sambat – Syahiba Saufa

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ojo Kakean Sambat – Syahiba Saufa. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ojo Kakean Sambat – Syahiba Saufa, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ojo Kakean Sambat – Syahiba Saufa.

Capo di fret 2

(Intro) -    
          

             
ojo kakean sambat..
                    
wong urip iku kudu kuat..
             
ibarat balap karung
                            
kadang kesrimpet kadang kesandung..

             
ojo kakean ngeluh..
                       
wong urip pancen akeh butuh..
                 
semangat nyambut gawe
                         
urip ben sak mati yo'ni wae..

(Intro)    ..

(Chorus)
                 
wayah kerjo yo kerjo
                
wayah ngopi yo ngopi
           
pengen bahagio
                  
ojo mung nafsir mimpi..

                     
nafsir mimpi jo keduweren
                 
yen tangimu iseh kawanen
                       
ngejar mimpi.. jo mung turu
            
karo angen-angen..

              
ojo kakean sambat
              
ora bakal melarat
                 
angger gelem semangat
             
kerjo sing giat
              
dibarengi tirakat
                    
ben Gusti paring berkat
            
kudu sing kuat..

              
yo dilakoni wae
                  
yen mlaku sakmestine
                  
sing penting usahane
              
ora kleru dalane
                 
kabeh wes digariske
                 
mengko hasil akhire
                 
pasrah marang kuasane..

(Int.) ... ...
          
         ..

             
ojo kakean ngeluh..
                       
wong urip pancen akeh butuh..
                 
semangat nyambut gawe
                         
urip ben sak mati yo'ni wae..

(Intro)    ..

(Chorus)
                 
wayah kerjo yo kerjo
                
wayah ngopi yo ngopi
           
pengen bahagio
                  
ojo mung nafsir mimpi..

                     
nafsir mimpi jo keduweren
                 
yen tangimu iseh kawanen
                       
ngejar mimpi.. jo mung turu
            
karo angen-angen..

              
ojo kakean sambat
              
ora bakal melarat
                 
angger gelem semangat
             
kerjo sing giat
              
dibarengi tirakat
                    
ben Gusti paring berkat
            
kudu sing kuat..

              
yo dilakoni wae
                  
yen mlaku sakmestine
                  
sing penting usahane
              
ora kleru dalane
                 
kabeh wes digariske
                 
mengko hasil akhire
                 
pasrah marang kuasane..

(Outro)    
          ..



Syahiba Saufa - Ojo Kakean Sambat[

(Intro) -    
          

             
ojo kakean sambat..
                    
wong urip iku kudu kuat..
             
ibarat balap karung
                            
kadang kesrimpet kadang kesandung..

             
ojo kakean ngeluh..
                       
wong urip pancen akeh butuh..
                 
semangat nyambut gawe
                         
urip ben sak mati yo'ni wae..

(Intro)    ..

(Chorus)
                 
wayah kerjo yo kerjo
               
wayah ngopi yo ngopi
           
pengen bahagio
                  
ojo mung nafsir mimpi..

                     
nafsir mimpi jo keduweren
                
yen tangimu iseh kawanen
                       
ngejar mimpi.. jo mung turu
            
karo angen-angen..

              
ojo kakean sambat
              
ora bakal melarat
                 
angger gelem semangat
             
kerjo sing giat
              
dibarengi tirakat
                    
ben Gusti paring berkat
            
kudu sing kuat..

              
yo dilakoni wae
                  
yen mlaku sakmestine
                  
sing penting usahane
              
ora kleru dalane
                 
kabeh wes digariske
                 
mengko hasil akhire
                 
pasrah marang kuasane..

(Int.) ... ...
          
         ..

             
ojo kakean ngeluh..
                       
wong urip pancen akeh butuh..
                 
semangat nyambut gawe
                         
urip ben sak mati yo'ni wae..

(Intro)    ..

(Chorus)
                 
wayah kerjo yo kerjo
               
wayah ngopi yo ngopi
           
pengen bahagio
                  
ojo mung nafsir mimpi..

                     
nafsir mimpi jo keduweren
                
yen tangimu iseh kawanen
                       
ngejar mimpi.. jo mung turu
            
karo angen-angen..

              
ojo kakean sambat
              
ora bakal melarat
                 
angger gelem semangat
             
kerjo sing giat
              
dibarengi tirakat
                    
ben Gusti paring berkat
            
kudu sing kuat..

              
yo dilakoni wae
                  
yen mlaku sakmestine
                  
sing penting usahane
              
ora kleru dalane
                 
kabeh wes digariske
                 
mengko hasil akhire
                 
pasrah marang kuasane..

(Outro)    
          ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ojo Kakean Sambat – Syahiba Saufa yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ojo Kakean Sambat – Syahiba Saufa, Lirik Lagu Ojo Kakean Sambat – Syahiba Saufa, Kunci Gitar Ojo Kakean Sambat – Syahiba Saufa

Post Your Thoughts