Chord Gitar Ojo Nakal Sayang – Inge Pradipta

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ojo Nakal Sayang – Inge Pradipta. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ojo Nakal Sayang – Inge Pradipta, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ojo Nakal Sayang – Inge Pradipta.

Capo di fret 2

                
uwes ojo nakal sayang..
                
aku wes towo kelaran..
                    
ngerti kowe seneng ganjen
              
marang wong wadon liyan..

                   
wes cukup nglarani aku..
                 
aku njalok tulus atimu
                   
sayang aku.. ngelem aku..
        
ning sandingmu..

(Int.)    
         ..
          
         ..

                      
loro rasane ati.. mergo kowe..
                    
perhatiane.. nang liane..
                         
bola bali nglarani.. kesel ati..
                           
sing tak rasakke.. marang kowe..

                      
mergo kowe.. sing tak sayangi..
                     
 mung karo kowe.. uripku iki..

(Chorus)
                
uwes ojo nakal sayang..
                
aku wes towo kelaran..
                    
ngerti kowe seneng ganjen
              
marang wong wadon liyan..

                   
wes cukup nglarani aku..
                 
aku njalok tulus atimu
                   
sayang aku.. ngelem aku..
        
ning sandingmu..

(Int.)    
         ..
          
         ..

                      
mergo kowe.. sing tak sayangi..
                     
 mung karo kowe.. uripku iki..

(Chorus)
                
uwes ojo nakal sayang..
                
aku wes towo kelaran..
                    
ngerti kowe seneng ganjen
              
marang wong wadon liyan..

                   
wes cukup nglarani aku..
                 
aku njalok tulus atimu
                   
sayang aku.. ngelem aku..
        
ning sandingmu..

                
uwes ojo nakal sayang..
                
aku wes towo kelaran..
                    
ngerti kowe seneng ganjen
              
marang wong wadon liyan..

                   
wes cukup nglarani aku..
                 
aku njalok tulus atimu
                   
sayang aku.. ngelem aku..
        
ning sandingmu..
                  
 sayang aku.. ngelem aku..
        
ning sandingmu..



Inge Pradipta - Ojo Nakal Sayang[

                
uwes ojo nakal sayang..
                
aku wes towo kelaran..
                    
ngerti kowe seneng ganjen
              
marang wong wadon liyan..

                   
wes cukup nglarani aku..
                 
aku njalok tulus atimu
                   
sayang aku.. ngelem aku..
        
ning sandingmu..

(Int.)    
         ..
          
         ..

                     
loro rasane ati.. mergo kowe..
                    
perhatiane.. nang liane..
                        
bola bali nglarani.. kesel ati..
                           
sing tak rasakke.. marang kowe..

                      
mergo kowe.. sing tak sayangi..
                    
 mung karo kowe.. uripku iki..

(Chorus)
                
uwes ojo nakal sayang..
                
aku wes towo kelaran..
                    
ngerti kowe seneng ganjen
              
marang wong wadon liyan..

                   
wes cukup nglarani aku..
                 
aku njalok tulus atimu
                   
sayang aku.. ngelem aku..
        
ning sandingmu..

(Int.)    
         ..
          
         ..

                      
mergo kowe.. sing tak sayangi..
                    
 mung karo kowe.. uripku iki..

(Chorus)
                
uwes ojo nakal sayang..
                
aku wes towo kelaran..
                    
ngerti kowe seneng ganjen
              
marang wong wadon liyan..

                   
wes cukup nglarani aku..
                 
aku njalok tulus atimu
                   
sayang aku.. ngelem aku..
        
ning sandingmu..

                
uwes ojo nakal sayang..
                
aku wes towo kelaran..
                    
ngerti kowe seneng ganjen
              
marang wong wadon liyan..

                   
wes cukup nglarani aku..
                 
aku njalok tulus atimu
                   
sayang aku.. ngelem aku..
        
ning sandingmu..
                 
 sayang aku.. ngelem aku..
        
ning sandingmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ojo Nakal Sayang – Inge Pradipta yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ojo Nakal Sayang – Inge Pradipta, Lirik Lagu Ojo Nakal Sayang – Inge Pradipta, Kunci Gitar Ojo Nakal Sayang – Inge Pradipta

Post Your Thoughts