Chord Gitar Ojo Nangis – Ndarboy Genk

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ojo Nangis – Ndarboy Genk. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ojo Nangis – Ndarboy Genk, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ojo Nangis – Ndarboy Genk.

(Intro)   -  
           
         ..

                   
mbiyen mbok perjuangke
                 
saiki mbok sia.. siake..
                        
aku sing slalu ono pas kowe loro..
                         --- 
pas kowe durung sopo-sopo..

             
aku wis jogo ati..
                    
kowe dolanan neng.. mburi..
                           
kabeh sing tak perjuangke sio sio..
                                
kowe milih.. karo sing luwih mulyo..

        
mesakke atiku..
                
yen tak teruske ro kowe
                           
mending pisah.. aku wes ra betah..
            
wes kebacut getun
            
kulo nderek langkung
           
tresno wis rampung..

(Reff)
                        
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
               
seng ilang ben ilang..
                      
cukup aku kelaran laran..

                           
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
                     
kowe bakal ngerti larane..
                       
naliko di tinggal pas jeru jerune..

            
kudune ngati ati..
                  
opo meneh yen bab ati..
              
kudu mlaku dewe dewe
              
larane tak tanggung dewe..

(Int.)       ..

         
mesakke atiku..
                
yen tak teruske ro kowe
                           
mending pisah.. aku wes ra betah..
            
wes kebacut getun
            
kulo nderek langkung
           
tresno wis rampung..

(Reff)
                        
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
               
seng ilang ben ilang..
                      
cukup aku kelaran laran..

                            
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
                     
kowe bakal ngerti larane..
                       
naliko di tinggal pas jeru jerune..

                     
kowe bakal ngerti larane..
                       
naliko di tinggal pas jeru jerune..



Ndarboy Genk - Ojo Nangis[

(Intro)   -  
           
         ..

                   
mbiyen mbok perjuangke
                 
saiki mbok sia.. siake..
                        
aku sing slalu ono pas kowe loro..
                         --- 
pas kowe durung sopo-sopo..

             
aku wis jogo ati..
                    
kowe dolanan neng.. mburi..
                           
kabeh sing tak perjuangke sio sio..
                                
kowe milih.. karo sing luwih mulyo..

        
mesakke atiku..
                
yen tak teruske ro kowe
                           
mending pisah.. aku wes ra betah..
            
wes kebacut getun
            
kulo nderek langkung
           
tresno wis rampung..

(Reff)
                        
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
               
seng ilang ben ilang..
                      
cukup aku kelaran laran..

                           
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
                     
kowe bakal ngerti larane..
                       
naliko di tinggal pas jeru jerune..

            
kudune ngati ati..
                  
opo meneh yen bab ati..
              
kudu mlaku dewe dewe
              
larane tak tanggung dewe..

(Int.)       ..

         
mesakke atiku..
                
yen tak teruske ro kowe
                           
mending pisah.. aku wes ra betah..
            
wes kebacut getun
            
kulo nderek langkung
           
tresno wis rampung..

(Reff)
                        
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
               
seng ilang ben ilang..
                      
cukup aku kelaran laran..

                            
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
                     
kowe bakal ngerti larane..
                       
naliko di tinggal pas jeru jerune..

                     
kowe bakal ngerti larane..
                       
naliko di tinggal pas jeru jerune..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ojo Nangis – Ndarboy Genk yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ojo Nangis – Ndarboy Genk, Lirik Lagu Ojo Nangis – Ndarboy Genk, Kunci Gitar Ojo Nangis – Ndarboy Genk

Post Your Thoughts