Chord Gitar Ojo Nesu Nesu – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ojo Nesu Nesu – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ojo Nesu Nesu – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ojo Nesu Nesu – Happy Asmara.

(Intro)    
           

                    
ojo nesu nesu sayangku..
                    
ojo dumeh dumeh cintaku..
                         
gawe awak loro.. cepet tuwo..
                   
mangkane ojo ngersulo..

                       
tak elus elus kene.. sliramu
                       
senderno turu neng pundakku
                           
kowe tak tresno.. lan tak jogo..
                      
senengku wes tekan.. dodo..

(Chorus)
                      
tresno jalaran soko.. kulino
                       
kebacut aku wes raiso lungo
                             
sansoyo nambah cinta sing.. tak roso..
                         
ra pengen pedot.. sampek tuwo..

                    
ojo nesu nesu sayangku..
                    
ojo dumeh dumeh cintaku..
                           
kowe tak tresno.. lan tak jogo..
                      
senengku wes tekan.. dodo..

(Int.)    
          

(Chorus)
                      
tresno jalaran soko.. kulino
                       
kebacut aku wes raiso lungo
                             
sansoyo nambah cinta sing.. tak roso..
                         
ra pengen pedot.. sampek tuwo..

                      
tresno jalaran soko.. kulino
                       
kebacut aku wes raiso lungo
                             
sansoyo nambah cinta sing.. tak roso..
                         
ra pengen pedot.. sampek tuwo..

                    
ojo nesu nesu sayangku..
                     
ojo dumeh dumeh cintaku..



Happy Asmara - Ojo Nesu Nesu[

(Intro)    
           

                    
ojo nesu nesu sayangku..
                   
ojo dumeh dumeh cintaku..
                         
gawe awak loro.. cepet tuwo..
                   
mangkane ojo ngersulo..

                       
tak elus elus kene.. sliramu
                      
senderno turu neng pundakku
                           
kowe tak tresno.. lan tak jogo..
                      
senengku wes tekan.. dodo..

(Chorus)
                     
tresno jalaran soko.. kulino
                       
kebacut aku wes raiso lungo
                           
sansoyo nambah cinta sing.. tak roso..
                         
ra pengen pedot.. sampek tuwo..

                    
ojo nesu nesu sayangku..
                   
ojo dumeh dumeh cintaku..
                           
kowe tak tresno.. lan tak jogo..
                      
senengku wes tekan.. dodo..

(Int.)    
          

(Chorus)
                     
tresno jalaran soko.. kulino
                       
kebacut aku wes raiso lungo
                           
sansoyo nambah cinta sing.. tak roso..
                         
ra pengen pedot.. sampek tuwo..

                     
tresno jalaran soko.. kulino
                       
kebacut aku wes raiso lungo
                           
sansoyo nambah cinta sing.. tak roso..
                         
ra pengen pedot.. sampek tuwo..

                    
ojo nesu nesu sayangku..
                    
ojo dumeh dumeh cintaku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ojo Nesu Nesu – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ojo Nesu Nesu – Happy Asmara, Lirik Lagu Ojo Nesu Nesu – Happy Asmara, Kunci Gitar Ojo Nesu Nesu – Happy Asmara

Post Your Thoughts