Chord Gitar Ojo Sak Penakmu Dewe – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ojo Sak Penakmu Dewe – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ojo Sak Penakmu Dewe – Safira Inema, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ojo Sak Penakmu Dewe – Safira Inema.

Capo di fret 3

(Intro)   ..
          ..
          ..
          ..

                   
aku lilo ngecul tresnomu..
                          
mergo kowe tego medot tresnoku..
                          [G/B]   
opo rumangsa..mu aku bakal patah hati..
                           
lungamu.. ora bakal tak gandoli..

                   
lungo sing adoh ojo bali..
                    
aku pengen nentremke ati..
                 
ati sing tulus.. iki
              [G/B] 
teganya kau khianati..
                           
semoga.. ku dapat pengobat hati..

(Intro)    
          

(Chorus)
                            
tak jamin hubunganmu ora bakal suwe
                        
kowe ora ngiro selingkuhanmu koncoku dewe
                               
dee wis kondo kowe bakal ditinggalke..
                         
mulane.. ojo sak penakmu dewe..

(Int.) ...
         ..
         ..
         ..
         ..

                   
aku lilo ngecul tresnomu..
                          
mergo kowe tego medot tresnoku..
                          [G/B]   
opo rumangsa..mu aku bakal patah hati..
                           
lungamu.. ora bakal tak gandoli..

                   
lungo sing adoh ojo bali..
                    
aku pengen nentremke ati..
                 
ati sing tulus.. iki
              [G/B] 
teganya kau khianati..
                           
semoga.. ku dapat pengobat hati..

(Intro)    
          

(Chorus)
                            
tak jamin hubunganmu ora bakal suwe
                        
kowe ora ngiro selingkuhanmu koncoku dewe
                               
dee wis kondo kowe bakal ditinggalke..
                         
mulane.. ojo sak penakmu dewe..

                            
tak jamin hubunganmu ora bakal suwe
                        
kowe ora ngiro selingkuhanmu koncoku dewe
                               
dee wis kondo kowe bakal ditinggalke..
                         
mulane.. ojo sak penakmu dewe..
                         
mulane.. ojo sak penakmu dewe..



Safira Inema - Ojo Sak Penakmu Dewe[

(Intro)   ..
          ..
          ..
          ..

                  
aku lilo ngecul tresnomu..
                        
mergo kowe tego medot tresnoku..
                           
opo rumangsa..mu aku bakal patah hati..
                         
lungamu.. ora bakal tak gandoli..

                  
lungo sing adoh ojo bali..
                  
aku pengen nentremke ati..
                
ati sing tulus.. iki
              
teganya kau khianati..
                         
semoga.. ku dapat pengobat hati..

(Intro)    
          

(Chorus)
                         
tak jamin hubunganmu ora bakal suwe
                      
kowe ora ngiro selingkuhanmu koncoku dewe
                            
dee wis kondo kowe bakal ditinggalke..
                       
mulane.. ojo sak penakmu dewe..

(Int.) ...
         ..
         ..
         ..
         ..

                  
aku lilo ngecul tresnomu..
                        
mergo kowe tego medot tresnoku..
                           
opo rumangsa..mu aku bakal patah hati..
                         
lungamu.. ora bakal tak gandoli..

                  
lungo sing adoh ojo bali..
                  
aku pengen nentremke ati..
                
ati sing tulus.. iki
              
teganya kau khianati..
                         
semoga.. ku dapat pengobat hati..

(Intro)    
          

(Chorus)
                         
tak jamin hubunganmu ora bakal suwe
                      
kowe ora ngiro selingkuhanmu koncoku dewe
                            
dee wis kondo kowe bakal ditinggalke..
                       
mulane.. ojo sak penakmu dewe..

                         
tak jamin hubunganmu ora bakal suwe
                      
kowe ora ngiro selingkuhanmu koncoku dewe
                            
dee wis kondo kowe bakal ditinggalke..
                       
mulane.. ojo sak penakmu dewe..
                       
mulane.. ojo sak penakmu dewe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ojo Sak Penakmu Dewe – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ojo Sak Penakmu Dewe – Safira Inema, Lirik Lagu Ojo Sak Penakmu Dewe – Safira Inema, Kunci Gitar Ojo Sak Penakmu Dewe – Safira Inema

Post Your Thoughts