Chord Gitar Ojo Sujono – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ojo Sujono – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ojo Sujono – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ojo Sujono – Didi Kempot.

(Intro)      
              ..


aku wis ngaku salah

kondo saknyatane
                    
soko ati ra mung ono lambe..
 
geni sing ning ati..

enggal disirami

yo ben adem koyo dek wingi..

(Intro)   

 
mbok wis ojo sujono

ojo nyikso rogo
                     
tresno kuwi mesti ono godho

mowo sing ning ndodo

enggal dilerenno
                       
yo ben tentrem koyo dek semono..

(Intro)  
          

(Chorus)
                         
ronce-ronce melati benange lawe..
                   
pupus klopo.. sing ngelingke..

(Intro)   

                          
nganti tuwo aku isih tresno kowe..
                      
senajan ono godho sepiro akehe..

(Intro)      
              ..


aku wis ngaku salah

kondo saknyatane
                    
soko ati ra mung ono lambe..
 
geni sing ning ati..
   
enggal disirami
                 
yo ben adem koyo dek wingi..

(Intro)  
          

(Chorus)
                         
ronce-ronce melati benange lawe..
                   
pupus klopo.. sing ngelingke..

(Intro)   

                          
nganti tuwo aku isih tresno kowe..
                      
senajan ono godho sepiro akehe..

                           
ronce-ronce melati benange lawe..
                   
pupus klopo.. sing ngelingke..

(Intro)   

                          
nganti tuwo aku isih tresno kowe..
                      
senajan ono godho sepiro akehe..

(Outro)   



Didi Kempot - Ojo Sujono[

(Intro)      
              ..


aku wis ngaku salah

kondo saknyatane
                    
soko ati ra mung ono lambe..
 
geni sing ning ati..

enggal disirami

yo ben adem koyo dek wingi..

(Intro)   

 
mbok wis ojo sujono

ojo nyikso rogo
                     
tresno kuwi mesti ono godho

mowo sing ning ndodo

enggal dilerenno
                       
yo ben tentrem koyo dek semono..

(Intro)  
          

(Chorus)
                         
ronce-ronce melati benange lawe..
                   
pupus klopo.. sing ngelingke..

(Intro)   

                          
nganti tuwo aku isih tresno kowe..
                      
senajan ono godho sepiro akehe..

(Intro)      
              ..


aku wis ngaku salah

kondo saknyatane
                    
soko ati ra mung ono lambe..
 
geni sing ning ati..
   
enggal disirami
                 
yo ben adem koyo dek wingi..

(Intro)  
          

(Chorus)
                         
ronce-ronce melati benange lawe..
                   
pupus klopo.. sing ngelingke..

(Intro)   

                          
nganti tuwo aku isih tresno kowe..
                      
senajan ono godho sepiro akehe..

                           
ronce-ronce melati benange lawe..
                   
pupus klopo.. sing ngelingke..

(Intro)   

                          
nganti tuwo aku isih tresno kowe..
                      
senajan ono godho sepiro akehe..

(Outro)   

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ojo Sujono – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ojo Sujono – Didi Kempot, Lirik Lagu Ojo Sujono – Didi Kempot, Kunci Gitar Ojo Sujono – Didi Kempot

Post Your Thoughts