Chord Gitar Ojo Sumelang – Gilang R Wijaya

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ojo Sumelang – Gilang R Wijaya. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ojo Sumelang – Gilang R Wijaya, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ojo Sumelang – Gilang R Wijaya.

Capo di fret 5

(Intro)       

              
tak jaluk.. awakmu..
             
ojo gampang nesu..
           
elingono welingku..

          
kuatno.. atimu..
              
iso ngempet rindu..
             
enteni sak tekaku..

             
pesenku mung siji..
          
iso njogo ati..
             
podo podo nduweni..

               
amung kanggo.. kowe..
            
kerjo adoh soko kowe
              
ra golek seneng dewe..
          
opo maneh seneng-seneng
  
karo liyane..

(Chorus)
        
aku iseh bertahan
           
kowe ojo sumelang..
               
lungoku mung nyambut gawe
                  
kanggo nyenengke kowe..

            
tetep tak perjuangke
                
tresnoku kanggo kowe..
                    
snajan iseh abot kahanane..

(Int.)    
          
         ..

          
kuatno.. atimu..
              
iso ngempet rindu..
             
enteni sak tekaku..

             
pesenku mung siji..
          
iso njogo ati..
             
podo podo nduweni..

               
amung kanggo.. kowe..
            
kerjo adoh soko kowe
              
ra golek seneng dewe..
          
opo maneh seneng-seneng
  
karo liyane..

(Chorus)
        
aku iseh bertahan
           
kowe ojo sumelang..
               
lungoku mung nyambut gawe
                  
kanggo nyenengke kowe..

            
tetep tak perjuangke
                
tresnoku kanggo kowe..
                    
snajan iseh abot kahanane..

        
aku iseh bertahan
           
kowe ojo sumelang..
               
lungoku mung nyambut gawe
                  
kanggo nyenengke kowe..

            
tetep tak perjuangke
                
tresnoku kanggo kowe..
                    
snajan iseh abot kahanane..
                      
kabeh iki amung kanggo kowe..



Gilang R Wijaya - Ojo Sumelang[

(Intro)       

              
tak jaluk.. awakmu..
             
ojo gampang nesu..
           
elingono welingku..

          
kuatno.. atimu..
              
iso ngempet rindu..
             
enteni sak tekaku..

             
pesenku mung siji..
          
iso njogo ati..
             
podo podo nduweni..

               
amung kanggo.. kowe..
           
kerjo adoh soko kowe
              
ra golek seneng dewe..
          
opo maneh seneng-seneng
  
karo liyane..

(Chorus)
       
aku iseh bertahan
           
kowe ojo sumelang..
               
lungoku mung nyambut gawe
                  
kanggo nyenengke kowe..

           
tetep tak perjuangke
                
tresnoku kanggo kowe..
                    
snajan iseh abot kahanane..

(Int.)    
          
         ..

          
kuatno.. atimu..
              
iso ngempet rindu..
             
enteni sak tekaku..

             
pesenku mung siji..
          
iso njogo ati..
             
podo podo nduweni..

               
amung kanggo.. kowe..
           
kerjo adoh soko kowe
              
ra golek seneng dewe..
          
opo maneh seneng-seneng
  
karo liyane..

(Chorus)
       
aku iseh bertahan
           
kowe ojo sumelang..
               
lungoku mung nyambut gawe
                  
kanggo nyenengke kowe..

           
tetep tak perjuangke
                
tresnoku kanggo kowe..
                    
snajan iseh abot kahanane..

       
aku iseh bertahan
           
kowe ojo sumelang..
               
lungoku mung nyambut gawe
                  
kanggo nyenengke kowe..

           
tetep tak perjuangke
                
tresnoku kanggo kowe..
                    
snajan iseh abot kahanane..
                      
kabeh iki amung kanggo kowe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ojo Sumelang – Gilang R Wijaya yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ojo Sumelang – Gilang R Wijaya, Lirik Lagu Ojo Sumelang – Gilang R Wijaya, Kunci Gitar Ojo Sumelang – Gilang R Wijaya

Post Your Thoughts