Chord Gitar Ora Bisa Mulih – Arda

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ora Bisa Mulih – Arda. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ora Bisa Mulih – Arda, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ora Bisa Mulih – Arda.

(Intro)    
          ..

                        
mak.. bapak.. aku ra biso mulih..
                    
bodho iki.. atiku sedih..
                    
mak.. bapak.. aku ora teko..
                          
neng kene.. aku ra biso lungo..

                   
 mung donga.. lan pujimu
                       
sing tak suwun jroning uripku..

                     
mak.. bapak.. uwis ojo nangis
                            
woconen.. layang sing tak tulis..
                      
mak.. bapak.. ngapuranen aku
                        
yen ono.. salah lan luputku..

                       
 neng kene koyo ngene rasane
                           
pengen mulih ning aku kudu kepiye..

(Intro)    

(Chorus)
                
suarane takbir.. ing wayah wengi..
                    
ngelingke salah dosa iki..
                            
kepingin sungkem.. ning kudu kepiye iki
                     
ngapuranen dosane anakmu iki..

                     
mak.. bapak.. uwis ojo nangis
                            
woconen.. layang sing tak tulis..
                      
mak.. bapak.. ngapuranen aku
                        
yen ono.. salah lan luputku..

                       
 neng kene koyo ngene rasane
                           
pengen mulih ning aku kudu kepiye..

(Intro)    

(Chorus)
                
suarane takbir.. ing wayah wengi..
                    
ngelingke salah dosa iki..
                            
kepingin sungkem.. ning kudu kepiye iki
                     
ngapuranen dosane anakmu iki..

                
suarane takbir.. ing wayah wengi..
                    
ngelingke salah dosa iki..
                            
kepingin sungkem.. ning kudu kepiye iki
                     
ngapuranen dosane anakmu iki..
                     
ngapuranen dosane anakmu iki..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ora Bisa Mulih – Arda yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ora Bisa Mulih – Arda, Lirik Lagu Ora Bisa Mulih – Arda, Kunci Gitar Ora Bisa Mulih – Arda

Post Your Thoughts