Chord Gitar Ora Butuh Tresnamu – Agung Pradanta

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ora Butuh Tresnamu – Agung Pradanta. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ora Butuh Tresnamu – Agung Pradanta, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ora Butuh Tresnamu – Agung Pradanta.

                 
 ati iki durung lilo
                  
 kowe nggawe aku loro
                        
 seng tak eling yo mung siji
                  
ati nek wes dilarani
                 
ora bakal iso bali..

                  
kowe piye aku ngerti
                  
 awakmu rasah ngapusi
                    
 tresno iki wes tok bagi
                  
atiku wes tok larani
                
aku ora bakal bali..

(Chorus)
                   
aku ora butuh tresnamu
                   [D/F#]    
wes cukup kowe ngelarani atiku
                        
ora gampang.. ngilangke loro..
                         
seng wes mbekas neng dodo..

                      
senajan angel tak lalekno
                 [D/F#]        
nanging aku tetep terus tak cobo
          
kowe seng mulai..
                   ()
wes cukup ojo nggoleki

(Int.)    
         ..

(Chorus)
                   
aku ora butuh tresnamu
                   [D/F#]    
wes cukup kowe ngelarani atiku
                       
ora gampang.. ngilangi loro..
                         
seng wes mbekas neng dodo..

                      
senajan angel tak lalekno
                 [D/F#]        
nanging aku tetep terus tak cobo
          
kowe seng mulai..
                     [D/F#] 
wes cukup ojo nggoleki
                     
   wes cukup ojo nggoleki..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ora Butuh Tresnamu – Agung Pradanta yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ora Butuh Tresnamu – Agung Pradanta, Lirik Lagu Ora Butuh Tresnamu – Agung Pradanta, Kunci Gitar Ora Butuh Tresnamu – Agung Pradanta

Post Your Thoughts