Chord Gitar Ora Dadi Kasunyatan – Kiki feat. Ratih Sde

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ora Dadi Kasunyatan – Kiki feat. Ratih Sde. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ora Dadi Kasunyatan – Kiki feat. Ratih Sde, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ora Dadi Kasunyatan – Kiki feat. Ratih Sde.

(Intro)       ..

          
genggemen tanganku..
          
tulung ngapuranen aku..
             
wes gawe loro atimu..

(Intro)        ..

       
aku pancen loro..
        
tapi nyobo tak kuatno..
                   
mungkin.. dalane wes bedo..

   
pancen tak akoni
      
aku sayang tulus ati
           
nanging tanpo restu wong tuo..
         
aku.. iso opo..

(Chorus)
              
aku.. sing berjuang..
                      
nanging ora.. dadi kasunyatan..
              
cukup.. cukup sayang..
                      
kabeh iki sampun manut dalan..

                   
tak suwun.. kangmas..
              
bisa melupakan..

(Int.)       
             ..

       
aku pancen loro..
        
tapi nyobo tak kuatno..
                   
mungkin.. dalane wes bedo..

   
pancen tak akoni
      
aku sayang tulus ati
           
nanging tanpo restu wong tuo..
         
aku.. iso opo..

(Chorus)
              
aku.. sing berjuang..
                      
nanging ora.. dadi kasunyatan..
              
cukup.. cukup sayang..
                      
kabeh iki sampun manut dalan..

              
tak suwun.. kangmas..
         
bisa melupakan..

            
 sing sabar sayang..
         
wes dudu jodone..
                         
tak dongakne ndang oleh gantine..



Kiki feat. Ratih Sde - Ora Dadi Kasunyatan[

(Intro)       ..

          
genggemen tanganku..
          
tulung ngapuranen aku..
            
wes gawe loro atimu..

(Intro)        ..

       
aku pancen loro..
        
tapi nyobo tak kuatno..
                 
mungkin.. dalane wes bedo..

   
pancen tak akoni
      
aku sayang tulus ati
           
nanging tanpo restu wong tuo..
        
aku.. iso opo..

(Chorus)
             
aku.. sing berjuang..
                      
nanging ora.. dadi kasunyatan..
             
cukup.. cukup sayang..
                      
kabeh iki sampun manut dalan..

                  
tak suwun.. kangmas..
              
bisa melupakan..

(Int.)       
             ..

       
aku pancen loro..
        
tapi nyobo tak kuatno..
                 
mungkin.. dalane wes bedo..

   
pancen tak akoni
      
aku sayang tulus ati
           
nanging tanpo restu wong tuo..
        
aku.. iso opo..

(Chorus)
             
aku.. sing berjuang..
                      
nanging ora.. dadi kasunyatan..
             
cukup.. cukup sayang..
                      
kabeh iki sampun manut dalan..

             
tak suwun.. kangmas..
         
bisa melupakan..

            
 sing sabar sayang..
         
wes dudu jodone..
                       
tak dongakne ndang oleh gantine..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ora Dadi Kasunyatan – Kiki feat. Ratih Sde yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ora Dadi Kasunyatan – Kiki feat. Ratih Sde, Lirik Lagu Ora Dadi Kasunyatan – Kiki feat. Ratih Sde, Kunci Gitar Ora Dadi Kasunyatan – Kiki feat. Ratih Sde

Post Your Thoughts