Chord Gitar Ora Ikhlas Lahir & Bathin – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ora Ikhlas Lahir & Bathin – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ora Ikhlas Lahir & Bathin – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ora Ikhlas Lahir & Bathin – Happy Asmara.

(Intro)    
           ..

            
netes.. banyu ing moto..
                 
sliramu.. sanding wong liyo
               
sak tenane.. aku ra lilo
                 
mergo kebacut tresno..

            
tali.. tresno ing janji..
               
saiki.. podo ngelarani..
                
nanging ati raiso ngapusi
                      
sliramu sing tak tresnani..

(Intro)    
           ..

        
opo.. ora kelingan..
                 
naliko.. bareng sesandingan
               
janji malah dadi kacidran
                     
tresno amung dadi kenangan..

(Chorus)
                 
tangis.. sing tak rasakno
                
ra bakal.. ngganteni loro
                  
janjimu.. uwes kok ucapno
            
gawe atiku loro..

               
amung.. lewat poto iki
               
sing biso.. ngobati ati
                   
tak pikir.. malah dadi bathin
                     
aku ra ikhlas lahir bathin..

(Int.)    
          ..

(Chorus)
                 
tangis.. sing tak rasakno
                
ra bakal.. ngganteni loro
                  
janjimu.. uwes kok ucapno
            
gawe atiku loro..

               
amung.. lewat poto iki
               
sing biso.. ngobati ati
                   
tak pikir.. malah dadi bathin
                     
aku ra ikhlas lahir bathin..

(Outro)   



Happy Asmara - Ora Ikhlas Lahir & Bathin[

(Intro)    
           ..

            
netes.. banyu ing moto..
                 
sliramu.. sanding wong liyo
               
sak tenane.. aku ra lilo
                 
mergo kebacut tresno..

            
tali.. tresno ing janji..
               
saiki.. podo ngelarani..
                
nanging ati raiso ngapusi
                      
sliramu sing tak tresnani..

(Intro)    
           ..

        
opo.. ora kelingan..
                 
naliko.. bareng sesandingan
               
janji malah dadi kacidran
                     
tresno amung dadi kenangan..

(Chorus)
                 
tangis.. sing tak rasakno
                
ra bakal.. ngganteni loro
                  
janjimu.. uwes kok ucapno
            
gawe atiku loro..

               
amung.. lewat poto iki
               
sing biso.. ngobati ati
                   
tak pikir.. malah dadi bathin
                     
aku ra ikhlas lahir bathin..

(Int.)    
          ..

(Chorus)
                 
tangis.. sing tak rasakno
                
ra bakal.. ngganteni loro
                  
janjimu.. uwes kok ucapno
            
gawe atiku loro..

               
amung.. lewat poto iki
               
sing biso.. ngobati ati
                   
tak pikir.. malah dadi bathin
                     
aku ra ikhlas lahir bathin..

(Outro)   

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ora Ikhlas Lahir & Bathin – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ora Ikhlas Lahir & Bathin – Happy Asmara, Lirik Lagu Ora Ikhlas Lahir & Bathin – Happy Asmara, Kunci Gitar Ora Ikhlas Lahir & Bathin – Happy Asmara

Post Your Thoughts