Chord Gitar Ora Iso Mulih – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ora Iso Mulih – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ora Iso Mulih – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ora Iso Mulih – Didi Kempot.

Capo di fret 5

(Intro)    
          

                    
mak bapak aku ra biso mulih
                  
bodho iki atiku sedih..
                
mak bapak aku ora teko
                     
neng kene aku isih kerjo..

                 
 mung donga lan pujimu
                       
sing tak suwun jroning uripku..

               
mak bapak uwis ojo nangis
                          
woconen layang sing tak tulis..
                  
mak bapak ngapuranen aku
                      
yen ono salah lan luputku..

                       
 neng kene koyo ngene rasane
                            
pingin mulih isih kurang sangune..

(Int.)       

(Chorus)
              
suarane takbir ing wayah wengi
                    
ngelingke salah dosa iki
                          
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
                    
ngapuranen dosane anakmu iki

               
mak bapak uwis ojo nangis
                          
woconen layang sing tak tulis..
                  
mak bapak ngapuranen aku
                      
yen ono salah lan luputku..

                       
 neng kene koyo ngene rasane
                            
pingin mulih isih kurang sangune..

(Int.)       

(Chorus)
              
suarane takbir ing wayah wengi
                    
ngelingke salah dosa iki
                          
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
                    
ngapuranen dosane anakmu iki

              
suarane takbir ing wayah wengi
                    
ngelingke salah dosa iki
                          
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
                    
ngapuranen dosane anakmu iki
                    
ngapuranen dosane anakmu iki..



Didi Kempot - Ora Iso Mulih[

(Intro)    
          

                   
mak bapak aku ra biso mulih
                  
bodho iki atiku sedih..
               
mak bapak aku ora teko
                     
neng kene aku isih kerjo..

                
 mung donga lan pujimu
                      
sing tak suwun jroning uripku..

              
mak bapak uwis ojo nangis
                          
woconen layang sing tak tulis..
                 
mak bapak ngapuranen aku
                      
yen ono salah lan luputku..

                      
 neng kene koyo ngene rasane
                           
pingin mulih isih kurang sangune..

(Int.)       

(Chorus)
              
suarane takbir ing wayah wengi
                    
ngelingke salah dosa iki
                          
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
                   
ngapuranen dosane anakmu iki

              
mak bapak uwis ojo nangis
                          
woconen layang sing tak tulis..
                 
mak bapak ngapuranen aku
                      
yen ono salah lan luputku..

                      
 neng kene koyo ngene rasane
                           
pingin mulih isih kurang sangune..

(Int.)       

(Chorus)
              
suarane takbir ing wayah wengi
                    
ngelingke salah dosa iki
                          
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
                   
ngapuranen dosane anakmu iki

              
suarane takbir ing wayah wengi
                    
ngelingke salah dosa iki
                          
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
                   
ngapuranen dosane anakmu iki
                   
ngapuranen dosane anakmu iki..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ora Iso Mulih – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ora Iso Mulih – Didi Kempot, Lirik Lagu Ora Iso Mulih – Didi Kempot, Kunci Gitar Ora Iso Mulih – Didi Kempot

Post Your Thoughts