Chord Gitar Ora Masalah – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ora Masalah – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ora Masalah – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ora Masalah – Nella Kharisma.

(Intro)    
             

                       
kowe pernah ono ning atiku..
                        
janji ora bakal ninggalke aku
           
saiki kowe lungo
     [D/F#]    
blenjani janjimu
                          
ninggalke loro ning njero dodo
           
ora masalah..

              
lambemu sing lamis
              
nggawe atiku keiris
              
ra bakal aku nangis
        
mergo kuwi wes di garis
              
tresnomu koyo telo
     [D/F#]      
anane mung nyereti
   
isone nggawe loro
       
lorone ning njero ati..

(Chorus)
 
urip rasah spaneng
         
ra ono kowe aku ayem
 
urip rasah spaneng
                 
ra ono kowe aku seneng
    
tresnomu wes luntur
        
aku tak trimo mundur
                         
ketimbang nggawe atiku ajur..

(Interlude)       
                    

              
lambemu sing lamis
              
nggawe atiku keiris
              
ra bakal aku nangis
        
mergo kuwi wes di garis
              
tresnomu koyo telo
     [D/F#]      
anane mung nyereti
   
isone nggawe loro
       
lorone ning njero ati..

(Chorus)
 
urip rasah spaneng
         
ra ono kowe aku ayem
 
urip rasah spaneng
                 
ra ono kowe aku seneng
    
tresnomu wes luntur
        
aku tak trimo mundur
                      
ketimbang nggawe atiku ajur..
     
 
urip rasah spaneng
         
ra ono kowe aku ayem
 
urip rasah spaneng
                 
ra ono kowe aku seneng
                   
ora masalah, sabarku turah turah
                       
ketimbang nggawe atiku bubrah..
                       
ketimbang nggawe uripku susah..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ora Masalah – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ora Masalah – Nella Kharisma, Lirik Lagu Ora Masalah – Nella Kharisma, Kunci Gitar Ora Masalah – Nella Kharisma

Post Your Thoughts