Chord Gitar Ora Milih Dalan Liyane – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ora Milih Dalan Liyane – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ora Milih Dalan Liyane – Happy Asmara, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ora Milih Dalan Liyane – Happy Asmara.

Capo di fret 1

(Intro)    
          


sepurane sayangku..
                   
kepekso tak tinggal awakmu..
 
ora milih dalan liyane

 tapi ku wes di jodohne
                   
 iki dudu karepku dewe..


masio abot atiku..
               
kudu pisah karo awakmu..
    
wes cukup takon tresno iki

 simpenen ning njero ati
                      
 mugo mbesuk biso nyawiji..

(Chorus)
          
jujur aku ra lilo..
             
 yen nganti pedot tresno..
          
  tapi piye iki wes dalanku..
                         
sing dipilih karo wong tuaku..

           
kabeh dudu salahmu..
         
 ugo dudu karepku..
                
  wes ikhlasno cerito tresno iki
                         
dadi kenangan ning njero ati..

(Int.)    [G/B] 
          


sepurane sayangku..
                   
kepekso tak tinggal awakmu..
 
ora milih dalan liyane

 tapi ku wes di jodohne
                   
 iki dudu karepku dewe..

(Chorus)
             
jujur aku ra lilo..
                      
yen nganti pedot.. tresno..
          
tapi piye iki wes dalanku..
                         
sing dipilih karo wong tuaku.. hoo..

           
kabeh dudu salahmu..
         
 ugo dudu karepku..
                
  wes ikhlasno cerito tresno iki
                         
dadi kenangan ning njero ati..

                
  wis ikhlasno cerito tresno iki
                         
dadi kenangan ning njero ati..



Happy Asmara - Ora Milih Dalan Liyane[

(Intro)    
          


sepurane sayangku..
                  
kepekso tak tinggal awakmu..
 
ora milih dalan liyane

 tapi ku wes di jodohne
                  
 iki dudu karepku dewe..


masio abot atiku..
              
kudu pisah karo awakmu..
    
wes cukup takon tresno iki

 simpenen ning njero ati
                     
 mugo mbesuk biso nyawiji..

(Chorus)
          
jujur aku ra lilo..
            
 yen nganti pedot tresno..
        
  tapi piye iki wes dalanku..
                        
sing dipilih karo wong tuaku..

           
kabeh dudu salahmu..
        
 ugo dudu karepku..
              
  wes ikhlasno cerito tresno iki
                        
dadi kenangan ning njero ati..

(Int.)    [G#/C] 
          


sepurane sayangku..
                  
kepekso tak tinggal awakmu..
 
ora milih dalan liyane

 tapi ku wes di jodohne
                  
 iki dudu karepku dewe..

(Chorus)
            
jujur aku ra lilo..
                     
yen nganti pedot.. tresno..
         
tapi piye iki wes dalanku..
                        
sing dipilih karo wong tuaku.. hoo..

           
kabeh dudu salahmu..
        
 ugo dudu karepku..
              
  wes ikhlasno cerito tresno iki
                        
dadi kenangan ning njero ati..

              
  wis ikhlasno cerito tresno iki
                        
dadi kenangan ning njero ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ora Milih Dalan Liyane – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ora Milih Dalan Liyane – Happy Asmara, Lirik Lagu Ora Milih Dalan Liyane – Happy Asmara, Kunci Gitar Ora Milih Dalan Liyane – Happy Asmara

Post Your Thoughts