Chord Gitar Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh) – Awwalu Adella Putri

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh) – Awwalu Adella Putri. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh) – Awwalu Adella Putri, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh) – Awwalu Adella Putri.

(Intro)    
           
            


wis suwe..
                    
aku karo kowe mlaku bebarengan
                         
nyawijining tresno bakal kelingan
               
opo kui arti perjuangan..


nyatane..
                      
saiki kowe malah njaluk bubaran..
                          
medhot tresnoku opo wis ora sayang..
                
opo iki akhir perjuangan..

                 
senajan loro ning ati
            
wis kepati pati
     
aku ora bakal lali
       
karo tumindakmu iki..

(Chorus)
                              
sak kuat kuate urip iki tak lakoni..
                  
remuk lan ajure ati iki
                   
bakal lali tak tambani
                
mergo tresnoku suci
                  
ora mung modal.. janji
                   
terange langit lan bumi..
                 
sing bakal nyekseni..

(Int.)        
         ..


nyatane..
                      
saiki kowe malah njaluk bubaran..
                          
medhot tresnoku opo wis ora sayang..
                
opo iki akhir perjuangan..

                 
senajan loro ning ati
            
wis kepati pati
     
aku ora bakal lali
       
karo tumindakmu iki..

(Chorus)
                              
sak kuat kuate urip iki tak lakoni..
                  
remuk lan ajure ati iki
                   
bakal mari tak tambani
                
mergo tresnoku suci
                  
ora mung modal.. janji
                    
terange langit lan bumi..

                              
sak kuat kuate urip iki tak lakoni..
                
senajan kowe minggat..
                           
cidro iki bakal lali tak tambani
                               
tresnoku iki.. ora mung modal.. janji
                    
terange langit lan bumi
              
sing bakal nyekseni..
               
sing bakal nyekseni..
               
sing bakal nyekseni..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh) – Awwalu Adella Putri yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh) – Awwalu Adella Putri, Lirik Lagu Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh) – Awwalu Adella Putri, Kunci Gitar Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh) – Awwalu Adella Putri

Post Your Thoughts