Chord Gitar Ora Ngemis Bali – Xaluna

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ora Ngemis Bali – Xaluna. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ora Ngemis Bali – Xaluna, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ora Ngemis Bali – Xaluna.

Capo di fret 2

(Intro)    
           

                  
piye kahanan..mu saiki..
                        
wong sing.. uwes nutup dalan..
                 
dalanku nggenahke atimu
                 
dalanku ngerti kahananmu
                            
ngertio jenengmu.. isih tak sebut..
                   
ning saben dongaku..

                             
 emanen wektumu.. tulung lalekno aku..
                   
nangismu.. wes ora tak rungokke..
                       
 mesakno atimu.. goleko gantiku
            
Gusti wis nggariske..
                 
aku.. kowe.. dewe-dewe..

(Chorus)
                        
opo salah aku kelingan kowe
            
aku ra ngemis bali
           
mung perih ning ati
                    
isih teles.. durung mari..

                    
nguyak kowe aku menyerah..
           
legowo atiku pasrah
                         
ku sing susah.. koe sing bungah..
       
wes yo wes lah..

(Int.)     
          ..

(Rapp)
    
wes suwe wektune
         
kowe ninggal aku budal
  
nikah di jodohke 
           
leh ku ngroso setengah modar

rabimu mbiyen
           
nyisani crito sing rung rampung
  
kelangan tresnamu
      
roso ati tansah gempung..

  
salahku nggon endi
        
yen aku terus kelingan
  
jenenge kenangan
      
ora cepet bablas ilang
    
senadyan jero ati
        
jalok kowe iso bali
  
bubar yo wes bubar
                      
jaremu aku wes ra berarti..

                             
 emanen wektumu.. tulung lalekno aku..
                   
nangismu.. wes ora tak rungokke..
                       
 mesakno atimu.. goleko gantiku
            
Gusti wis nggariske..
                 
aku.. kowe.. dewe-dewe..

(Chorus)
                        
opo salah aku kelingan kowe
            
aku ra ngemis bali
           
mung perih ning ati
                    
isih teles.. durung mari..

                    
nguyak kowe aku menyerah..
           
legowo atiku pasrah
                         
ku sing susah.. koe sing bungah..
       
wes yo wes lah..

                            
 arepo kowe nangis sak sero-serone..
                   
aku tetep ra milih kowe..
                    
 lereno nyikso batinmu saben dino
                     
ngeleng aku mung nambah loro..

(Chorus)
                        
opo salah aku kelingan kowe
            
aku ra ngemis bali
           
mung perih ning ati
                    
isih teles.. durung mari..

                    
nguyak kowe aku menyerah..
           
legowo atiku pasrah
                         
ku sing susah.. koe sing bungah..
       
wes yo wes lah..

                        
opo salah aku kelingan kowe (salah tenan)
            
aku ra ngemis bali (aku wes ro wonge)
           
mung perih ning ati
                    
isih teles.. durung mari..
(tulung rasah bali)

                    
nguyak kowe aku menyerah..
(rasah nguyak aku)
           
legowo atiku pasrah (aku du jodomu)
                         
ku sing susah.. koe sing bungah..
       
wes yo wes lah.. (wes yo wes lah)

                         
ku seng susah.. koe seng bungah..
       
wes yo wes lah..



Xaluna - Ora Ngemis Bali[

(Intro)    
           

                 
piye kahanan..mu saiki..
                        
wong sing.. uwes nutup dalan..
                
dalanku nggenahke atimu
                
dalanku ngerti kahananmu
                            
ngertio jenengmu.. isih tak sebut..
                   
ning saben dongaku..

                            
 emanen wektumu.. tulung lalekno aku..
                   
nangismu.. wes ora tak rungokke..
                      
 mesakno atimu.. goleko gantiku
            
Gusti wis nggariske..
                 
aku.. kowe.. dewe-dewe..

(Chorus)
                        
opo salah aku kelingan kowe
           
aku ra ngemis bali
           
mung perih ning ati
                    
isih teles.. durung mari..

                    
nguyak kowe aku menyerah..
          
legowo atiku pasrah
                         
ku sing susah.. koe sing bungah..
       
wes yo wes lah..

(Int.)     
          ..

(Rapp)
    
wes suwe wektune
         
kowe ninggal aku budal
  
nikah di jodohke 
           
leh ku ngroso setengah modar

rabimu mbiyen
           
nyisani crito sing rung rampung
  
kelangan tresnamu
      
roso ati tansah gempung..

  
salahku nggon endi
        
yen aku terus kelingan
  
jenenge kenangan
      
ora cepet bablas ilang
    
senadyan jero ati
        
jalok kowe iso bali
  
bubar yo wes bubar
                      
jaremu aku wes ra berarti..

                            
 emanen wektumu.. tulung lalekno aku..
                   
nangismu.. wes ora tak rungokke..
                      
 mesakno atimu.. goleko gantiku
            
Gusti wis nggariske..
                 
aku.. kowe.. dewe-dewe..

(Chorus)
                        
opo salah aku kelingan kowe
           
aku ra ngemis bali
           
mung perih ning ati
                    
isih teles.. durung mari..

                    
nguyak kowe aku menyerah..
          
legowo atiku pasrah
                         
ku sing susah.. koe sing bungah..
       
wes yo wes lah..

                           
 arepo kowe nangis sak sero-serone..
                 
aku tetep ra milih kowe..
                   
 lereno nyikso batinmu saben dino
                     
ngeleng aku mung nambah loro..

(Chorus)
                        
opo salah aku kelingan kowe
           
aku ra ngemis bali
           
mung perih ning ati
                    
isih teles.. durung mari..

                    
nguyak kowe aku menyerah..
          
legowo atiku pasrah
                         
ku sing susah.. koe sing bungah..
       
wes yo wes lah..

                        
opo salah aku kelingan kowe (salah tenan)
           
aku ra ngemis bali (aku wes ro wonge)
           
mung perih ning ati
                    
isih teles.. durung mari..
(tulung rasah bali)

                    
nguyak kowe aku menyerah..
(rasah nguyak aku)
          
legowo atiku pasrah (aku du jodomu)
                         
ku sing susah.. koe sing bungah..
       
wes yo wes lah.. (wes yo wes lah)

                         
ku seng susah.. koe seng bungah..
       
wes yo wes lah..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ora Ngemis Bali – Xaluna yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ora Ngemis Bali – Xaluna, Lirik Lagu Ora Ngemis Bali – Xaluna, Kunci Gitar Ora Ngemis Bali – Xaluna

Post Your Thoughts