Chord Gitar OTW Ojo Takon Wae – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar OTW Ojo Takon Wae – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu OTW Ojo Takon Wae – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar OTW Ojo Takon Wae – Happy Asmara.

Capo di fret 4

           
    OTW mas..

nyesel to rasakno
                 
nopo saiki kowe moro rene meneh
        
takon takon wae

(Intro)    ..

                  
ojo takon takon wae mas
                         
yo saiki aku wis nduwe pacar..
                    
opo durung puas toh nyakiti
                             
untung mbiyen aku ra bunuh diri

(Chorus)
             
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    
aku wes nduwe pacar..
                
barik setia lan sayang..

  
biyen aku cinta,
      
cinta mati sampean
        
nanging tego atimu..
                   
selingkuh nyakiti aku, mas mas..

                     
jangan tanya tanya lagi mas
                        
ya sekarang aku sudah bahagia
                    
kenapa dulu kau tinggalin
                            
untung saja aku nggak bunuh diri

(Chorus)
             
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    
aku wes nduwe pacar..
                
barik setia lan sayang..

  
biyen aku cinta,
      
cinta mati sampean
        
nanging tego atimu..
                      
selingkuh nyakiti aku

(Int.)   
          


nyesel to rasakno
                 
nopo saiki kowe moro rene meneh
        
takon takon wae

(Intro)    ..

                  
ojo takon takon wae mas
                         
yo saiki aku wis nduwe pacar..
                    
opo durung puas toh nyakiti
                             
untung mbiyen aku ra bunuh diri

(Chorus)
             
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    
aku wes nduwe pacar..
                
barik setia lan sayang..

  
biyen aku cinta,
      
cinta mati sampean
        
nanging tego atimu.. mas mas..

             
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    
aku wes nduwe pacar..
                
barik setia lan sayang..

  
biyen aku cinta,
      
cinta mati sampean
        
nanging tego atimu..
                   
selingkuh nyakiti aku, mas mas..



Happy Asmara - OTW Ojo Takon Wae[

           
     OTW mas..

nyesel to rasakno
                 
nopo saiki kowe moro rene meneh
        
takon takon wae

(Intro)    ..

                  
ojo takon takon wae mas
                         
yo saiki aku wis nduwe pacar..
                    
opo durung puas toh nyakiti
                             
untung mbiyen aku ra bunuh diri

(Chorus)
             
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    
aku wes nduwe pacar..
                
barik setia lan sayang..

  
biyen aku cinta,
      
cinta mati sampean
        
nanging tego atimu..
                   
selingkuh nyakiti aku, mas mas..

                     
jangan tanya tanya lagi mas
                        
ya sekarang aku sudah bahagia
                    
kenapa dulu kau tinggalin
                            
untung saja aku nggak bunuh diri

(Chorus)
             
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    
aku wes nduwe pacar..
                
barik setia lan sayang..

  
biyen aku cinta,
      
cinta mati sampean
        
nanging tego atimu..
                      
selingkuh nyakiti aku

(Int.)   
          


nyesel to rasakno
                 
nopo saiki kowe moro rene meneh
        
takon takon wae

(Intro)    ..

                  
ojo takon takon wae mas
                         
yo saiki aku wis nduwe pacar..
                    
opo durung puas toh nyakiti
                             
untung mbiyen aku ra bunuh diri

(Chorus)
             
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    
aku wes nduwe pacar..
                
barik setia lan sayang..

  
biyen aku cinta,
      
cinta mati sampean
        
nanging tego atimu.. mas mas..

             
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    
aku wes nduwe pacar..
                
barik setia lan sayang..

  
biyen aku cinta,
      
cinta mati sampean
        
nanging tego atimu..
                   
selingkuh nyakiti aku, mas mas..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar OTW Ojo Takon Wae – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar OTW Ojo Takon Wae – Happy Asmara, Lirik Lagu OTW Ojo Takon Wae – Happy Asmara, Kunci Gitar OTW Ojo Takon Wae – Happy Asmara

Post Your Thoughts