Chord Gitar Padahal aku Sayang – Emily Young

Berikut ini merupakan Chord Gitar Padahal aku Sayang – Emily Young. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Padahal aku Sayang – Emily Young, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Padahal aku Sayang – Emily Young.

(Intro)   ..
          ..
          -[G/B]-
          ..

      [G/B]                
ojo isine gawe.. ati iki.. loro..
                          
sing tak jaluk mung.. ngertio..
                       
ojo mung biso.. ngelarani batinku..
                           
sing tak jalok mung.. tresnomu..

                        [G/B] 
umpomo.. kowe iki.. njalok sepuro..
                         
aku ikhlas.. tansah.. nerimo..

(Chorus)
                  
tresnoku sing tau nduweni..
            [G/B] 
ning njero rogo iki..
               
kangenku iki.. akeh banget..
     
ning awakmu..

               
padahal aku sungguh sayang
        [G/B]    
padahal aku tresno..
                        
uripku.. mung kanggo sliramu..

             
padahal aku setia..
        [G/B]  
padahal aku rela..
                      
uripku.. mung kanggo sliramu..

(Int.)    [G/B] 
         ..
         -[G/B]-
         ..

      [G/B]                
ojo isine gawe.. ati iki.. loro..
                          
sing tak jaluk mung.. ngertio..
                       
ojo mung biso.. ngelarani batinku..
                           
sing tak jalok mung.. tresnomu..

                        [G/B] 
umpomo.. kowe iki.. njalok sepuro..
                     
aku ikhlas.. tansah.. nerimo..

(Intro)    
          

(Chorus)
                  
tresnoku sing tau nduweni..
            [G/B] 
ning njero rogo iki..
               
kangenku iki.. akeh banget..
     
ning awakmu..

               
padahal aku sungguh sayang
        [G/B]    
padahal aku tresno..
                      
uripku.. mung kanggo sliramu..

             
padahal aku setia..
        [G/B]  
padahal aku rela..
                      
uripku.. mung kanggo sliramu..
                      
uripku.. mung kanggo sliramu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Padahal aku Sayang – Emily Young yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Padahal aku Sayang – Emily Young, Lirik Lagu Padahal aku Sayang – Emily Young, Kunci Gitar Padahal aku Sayang – Emily Young

Post Your Thoughts