Chord Gitar Pamer Bojo – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Pamer Bojo – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Pamer Bojo – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Pamer Bojo – Nella Kharisma.

Capo di fret 4

(Intro)      
           
          

                             
koyo ngene rasane wong nandang kangen
                        
rino wengi atiku rasane peteng
                       
tansah kelingan.. kepengen nyawang
                  
sedelo wae uwis emoh tenan

(Intro)  

                         
cidro janji tegane kowe ngapusi
                              
nganti seprene suwene aku ngenteni
                           
nangis batinku.. nggrantes uripku
                            
teles kebes netes eluh ning dodhoku

(Intro)     
            

(Chorus)
            
dudu klambi anyar
             
sing ning njero lemariku
  
nanging bojo anyar
           
sing mbo pamerke ning aku

(Intro)   

            
dudu wangi mawar
           
sing tak sawang ning mripatku
  
nanging kowe lali
         
nglarani wong koyo aku

          
ning opo seneng aku
              
yen mung nggawe laraku
                            
pamer bojo anyar ning ngarepku

                         
cidro janji tegane kowe ngapusi
                              
nganti seprene suwene aku ngenteni
                           
nangis batinku.. nggrantes uripku
                            
teles kebes netes eluh ning dodhoku

(Intro)     
            

(Chorus)
            
dudu klambi anyar
             
sing ning njero lemariku
  
nanging bojo anyar
           
sing mbo pamerke ning aku

(Intro)   

            
dudu wangi mawar
           
sing tak sawang neng mripatku
  
nanging kowe lali
         
nglarani wong koyo aku

          
ning opo seneng aku
              
yen mung nggawe laraku
                       
pamer bojo anyar ning ngarepku

          
ning opo seneng aku
              
yen mung nggawe laraku
                       
pamer bojo anyar ning ngarepku

(Outro) 

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Pamer Bojo – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Pamer Bojo – Nella Kharisma, Lirik Lagu Pamer Bojo – Nella Kharisma, Kunci Gitar Pamer Bojo – Nella Kharisma

Post Your Thoughts