Chord Gitar Pangapuramu – LosOraRewel Official

Berikut ini merupakan Chord Gitar Pangapuramu – LosOraRewel Official. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Pangapuramu – LosOraRewel Official, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Pangapuramu – LosOraRewel Official.

Capo di fret 2

(Intro)       ..

           
matur nuwun wis tau
            
teko ning uripku..
                  
ora bakal tak lalekke..
          
kabeh perjuanganmu..
 
aku lungo.. ninggal tresno
        
sing tau ono..
            
sepurane kangmas..
                   
tresnaku mung nggawe loro..

                     
dek.. aku iseh ora nyonko..
                  
 kok kowe tego.. ninggal aku..
               
nyanding uwong liyo..
                                 
kurang piye.. nggonku iki le merjuangke
                                 
kabeh iki.. malah mbok anggep sepele..

(Chorus)
                    
sepurane kangmas aku ora iso..
                        
aku.. anane mung gawe loro..

     
iki ati dudu watu
     
kowe ojo sak penakmu..
                          
mblenjani janji sumpah setiomu
                     
pancen.. kabeh iki salahku..
                          
 tak jaluk.. sik gede pangapuramu..

(Int.)       
             

                     
dek.. aku iseh ora nyonko..
                  
 kok kowe tego.. ninggal aku..
               
nyanding uwong liyo..
                                 
kurang piye.. nggonku iki le merjuangke
                                 
kabeh iki.. malah mbok anggep sepele..

(Chorus)
                    
sepurane kangmas aku ora iso..
                        
aku.. anane mung gawe loro..

     
iki ati dudu watu
     
kowe ojo sak penakmu..
                            
mblenjani janji sumpah setiomu..

                    
sepurane kangmas aku ora iso..
                      
aku.. anane mung gawe loro..

         
ho.. iki ati dudu watu
     
kowe ojo sak penakmu..
                          
mblenjani janji sumpah setiomu..

                     
pancen.. kabeh iki salahku..
                          
 tak jaluk.. sik gede pangapuramu..

              
mung siji pesenku..
                
karma tetap berlaku
                            
mugo kowe langgeng karo pilihanmu..
                             
mugo kowe langgeng karo pilihanmu..



LosOraRewel Official- Pangapuramu[

(Intro)       ..

           
matur nuwun wis tau
            
teko ning uripku..
                  
ora bakal tak lalekke..
          
kabeh perjuanganmu..
 
aku lungo.. ninggal tresno
        
sing tau ono..
            
sepurane kangmas..
                   
tresnaku mung nggawe loro..

                     
dek.. aku iseh ora nyonko..
                 
 kok kowe tego.. ninggal aku..
               
nyanding uwong liyo..
                                
kurang piye.. nggonku iki le merjuangke
                                 
kabeh iki.. malah mbok anggep sepele..

(Chorus)
                    
sepurane kangmas aku ora iso..
                        
aku.. anane mung gawe loro..

     
iki ati dudu watu
     
kowe ojo sak penakmu..
                          
mblenjani janji sumpah setiomu
                     
pancen.. kabeh iki salahku..
                          
 tak jaluk.. sik gede pangapuramu..

(Int.)       
             

                     
dek.. aku iseh ora nyonko..
                 
 kok kowe tego.. ninggal aku..
               
nyanding uwong liyo..
                                
kurang piye.. nggonku iki le merjuangke
                                 
kabeh iki.. malah mbok anggep sepele..

(Chorus)
                    
sepurane kangmas aku ora iso..
                        
aku.. anane mung gawe loro..

     
iki ati dudu watu
     
kowe ojo sak penakmu..
                            
mblenjani janji sumpah setiomu..

                    
sepurane kangmas aku ora iso..
                      
aku.. anane mung gawe loro..

        
ho.. iki ati dudu watu
     
kowe ojo sak penakmu..
                          
mblenjani janji sumpah setiomu..

                     
pancen.. kabeh iki salahku..
                          
 tak jaluk.. sik gede pangapuramu..

              
mung siji pesenku..
                
karma tetap berlaku
                            
mugo kowe langgeng karo pilihanmu..
                             
mugo kowe langgeng karo pilihanmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Pangapuramu – LosOraRewel Official yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Pangapuramu – LosOraRewel Official, Lirik Lagu Pangapuramu – LosOraRewel Official, Kunci Gitar Pangapuramu – LosOraRewel Official

Post Your Thoughts