Chord Gitar Pangapuranen Aku – Kiki feat. Ratih SDE

Berikut ini merupakan Chord Gitar Pangapuranen Aku – Kiki feat. Ratih SDE. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Pangapuranen Aku – Kiki feat. Ratih SDE, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Pangapuranen Aku – Kiki feat. Ratih SDE.

(Intro)    
       -     ..

                          
duh nimas.. opo pancen ora tresno..
                  [G/B]    
 kowe pamit lungo.. lungo ro wong liyo..
          
 nggawe kuciwo..

                          
duh kangmas.. pangapuranen awakku..
                        
 bapak lan ibuku.. mboten paring restu..
           
 marang sliramu..

                     
neng dunyo iki.. raono tunggale..
                      
sing koyo kowe.. raono liyane..

(Chorus)
                         
sepurane sayang.. aku ninggal lungo
                                     
mergo wong tuo sing mboten paring dungo..
                 
aku ikhlas.. iso nerimo..
                     
mergo wong tuo aku orapopo..
                  
aku sabar.. mugo Gusti..
                  
paring dalan jembar..

(Int.)    
           

                          
duh kangmas.. pangapuranen awakku..
                        
 bapak lan ibuku.. mboten paring restu..
           
 marang sliramu..

                     
neng dunyo iki.. raono tunggale..
                      
sing koyo kowe.. raono liyane..

(Chorus)
                         
sepurane sayang.. aku ninggal lungo
                                     
mergo wong tuo sing mboten paring dungo..
                 
aku ikhlas.. iso nerimo..
                     
mergo wong tuo aku orapopo..
                  
aku sabar.. mugo Gusti..
             
paring dalan jembar..

                
mungkin iki.. aku sing kelaran
                               
nandang katresnan.. sing kudu bubaran..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Pangapuranen Aku – Kiki feat. Ratih SDE yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Pangapuranen Aku – Kiki feat. Ratih SDE, Lirik Lagu Pangapuranen Aku – Kiki feat. Ratih SDE, Kunci Gitar Pangapuranen Aku – Kiki feat. Ratih SDE

Post Your Thoughts