Chord Gitar Pantai Klayar (Pop Version) – Kempoters LIGHTS ON

Berikut ini merupakan Chord Gitar Pantai Klayar (Pop Version) – Kempoters LIGHTS ON. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Pantai Klayar (Pop Version) – Kempoters LIGHTS ON, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Pantai Klayar (Pop Version) – Kempoters LIGHTS ON.

(Intro)    
          -
          -

         [G/B]
 Tulung sawangen..
          
sawangen aku..
             
Sing nandang rindu..
              [G/B]
 Oh tulung muliho..
            
Senadyan sedelo
        
aku wis lilo..

        
 Samar.. ati iki samar
        
Yen nganti kowe lali
        
Janjimu ning pantai klayar
              
Samar ati iki samar..
                 
Yen nganti kowe tego
        
ninggal aku ganti pacar..
        
ooo..

           [G/B]      
Sedelo wae aku ora biso..
                           
Adoh kowe nengopo ninggalke lungo
              [G/B]      
Sekedep netro aku ora lilo..
         
Yen kowe nganti gandeng
          
 karo wong liyo..
  [G/B]      [G/B] 
o.. o.. o.. o.. o.. o..

(Interlude)       

        
 Samar.. ati iki samar
        
Yen nganti kowe lali
        
Janjimu ning pantai klayar
              
Samar ati iki samar..
                 
Yen nganti kowe tego
        
ninggal aku ganti pacar..

           [G/B]      
Sedelo wae aku ora biso..
                           
Adoh kowe nengopo ninggalke lungo
              [G/B]      
Sekedep netro aku ora lilo..
         
Yen kowe nganti gandeng
          
 karo wong liyo..

            [G/B]    
Birune segoro kutho pacitan
     
Nyimpen janjimu
                
seprene ra biso ilang
            [G/B]    
Birune segoro kutho pacitan
                  
Pantai klayar sing nyimpen
                  -
sewu kenangan.. ooo..

(Outro)   -



Kempoters LIGHTS ON - Pantai Klayar (Pop Version)[

(Intro)    
          -
          -

         [F#/A#]
 Tulung sawangen..
          
sawangen aku..
             
Sing nandang rindu..
              [F#/A#]
 Oh tulung muliho..
            
Senadyan sedelo
        
aku wis lilo..

       
 Samar.. ati iki samar
        
Yen nganti kowe lali
        
Janjimu ning pantai klayar
             
Samar ati iki samar..
                 
Yen nganti kowe tego
        
ninggal aku ganti pacar..
        
ooo..

           [F#/A#]    
Sedelo wae aku ora biso..
                           
Adoh kowe nengopo ninggalke lungo
              [F#/A#]    
Sekedep netro aku ora lilo..
         
Yen kowe nganti gandeng
         
 karo wong liyo..
 [F#/A#]     [F#/A#] 
o.. o..   o.. o.. o..   o..

(Interlude)       

       
 Samar.. ati iki samar
        
Yen nganti kowe lali
        
Janjimu ning pantai klayar
             
Samar ati iki samar..
                 
Yen nganti kowe tego
        
ninggal aku ganti pacar..

           [F#/A#]    
Sedelo wae aku ora biso..
                           
Adoh kowe nengopo ninggalke lungo
              [F#/A#]    
Sekedep netro aku ora lilo..
         
Yen kowe nganti gandeng
         
 karo wong liyo..

           [F#/A#]   
Birune segoro kutho pacitan
    
Nyimpen janjimu
                
seprene ra biso ilang
           [F#/A#]   
Birune segoro kutho pacitan
                
Pantai klayar sing nyimpen
                 -
sewu kenangan.. ooo..

(Outro)   -

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Pantai Klayar (Pop Version) – Kempoters LIGHTS ON yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Pantai Klayar (Pop Version) – Kempoters LIGHTS ON, Lirik Lagu Pantai Klayar (Pop Version) – Kempoters LIGHTS ON, Kunci Gitar Pantai Klayar (Pop Version) – Kempoters LIGHTS ON

Post Your Thoughts