Chord Gitar Pas Sayang Sayange – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Pas Sayang Sayange – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Pas Sayang Sayange – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Pas Sayang Sayange – Happy Asmara.

Capo di fret 7

(Intro)    

                                
 kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
                        
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
               
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
                       
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
                                 
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
        
nanging sayange kowe..
        
luwih milih arek kae..
                                  
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..

(Int.)        

                    
 mbiyen kowe tak kandani..
           
ojo dolanan ati..
                    
belajarlah menghargai..
                         
nanging.. kowe kuwi soyo suwi..
                  
malah ra tau perduli..

                
 opo kowe ora ngerti..
             
gedene tresno iki..
                  
amung kanggo sliramu..
                          
tapi.. engkau kini malah pergi..
                   
kucoba untuk mengerti..

                                
 kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
                        
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
               
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
                       
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
                                 
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
        
nanging sayange kowe..
        
luwih milih arek kae..
                                  
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..

(Int.)        

                
 opo kowe ora ngerti..
             
gedene tresno iki..
                  
amung kanggo sliramu..
                          
tapi.. engkau kini malah pergi..
                   
kucoba untuk mengerti..

                                
 kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
                        
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
               
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
                       
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
                                 
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
        
nanging sayange kowe..
        
luwih milih arek kae..
                                  
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..



Happy Asmara - Pas Sayang Sayange[

(Intro)    

                                
 kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
                        
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
               
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
                       
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
                                 
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
        
nanging sayange kowe..
        
luwih milih arek kae..
                                  
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..

(Int.)        

                    
 mbiyen kowe tak kandani..
           
ojo dolanan ati..
                    
belajarlah menghargai..
                         
nanging.. kowe kuwi soyo suwi..
                  
malah ra tau perduli..

                
 opo kowe ora ngerti..
             
gedene tresno iki..
                  
amung kanggo sliramu..
                          
tapi.. engkau kini malah pergi..
                   
kucoba untuk mengerti..

                                
 kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
                        
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
               
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
                       
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
                                 
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
        
nanging sayange kowe..
        
luwih milih arek kae..
                                  
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..

(Int.)        

                
 opo kowe ora ngerti..
             
gedene tresno iki..
                  
amung kanggo sliramu..
                          
tapi.. engkau kini malah pergi..
                   
kucoba untuk mengerti..

                                
 kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
                        
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
               
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
                       
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
                                 
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
        
nanging sayange kowe..
        
luwih milih arek kae..
                                  
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Pas Sayang Sayange – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Pas Sayang Sayange – Happy Asmara, Lirik Lagu Pas Sayang Sayange – Happy Asmara, Kunci Gitar Pas Sayang Sayange – Happy Asmara

Post Your Thoughts