Chord Gitar Paseban Kelingan Mantan – Bagas Putra

Berikut ini merupakan Chord Gitar Paseban Kelingan Mantan – Bagas Putra. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Paseban Kelingan Mantan – Bagas Putra, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Paseban Kelingan Mantan – Bagas Putra.

Capo di fret 2

(Intro)      ..

           
tak sawang lintange wengi
                           
dikancani loro ati sing tok gawe..
              
 raiso tak trimo..

      
ademe taman paseban..
                        
marai kelingan jamane pacaran..
                      
 pas awak dewe iseh bebarengan..


tiwas tak jogo
                       --
nanging malah tok tinggalno
                           
ra nyongko kowe tego ninggal aku lungo
                
tresnaku dinggo kowe..
                   
wis tak pupus seko suwe..
                         
tiwas ngemban.. kecekel liyane..

(Chorus)
                            
aku iseh sayang nanging kowe ora..
                          
 sio sio tekan kene njogo tresno..
                            
aku iseh seneng nanging kowe ora..
                  -
 senajan atiku keloro..
                                
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..

(Intro)    

           
tak sawang lintange wengi
                           
dikancani loro ati sing tok gawe..
              
 raiso tak trimo..

      
ademe taman paseban..
                        
marai kelingan jamane pacaran..
                      
 pas awak dewe iseh bebarengan..


tiwas tak jogo
                       
nanging malah tok tinggalno
                           
ra nyongko kowe tego ninggal aku lungo
                
tresnaku dinggo kowe..
                   
wis tak pupus seko suwe..
                         
tiwas ngemban.. kecekel liyane..

(Chorus)
                            
aku iseh sayang nanging kowe ora..
                          
 sio sio tekan kene njogo tresno..
                            
aku iseh seneng nanging kowe ora..
                  -
 senajan atiku keloro..
                                 
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..

(Int.)       

(Chorus)
                            
aku iseh sayang nanging kowe ora..
                          
 sio sio tekan kene njogo tresno..
                            
aku iseh seneng nanging kowe ora..
                  -
 senajan atiku keloro..
                                
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..
      
masio atiku loro
                             
nanging kowe tetp kudu tak ikhlasno..



Bagas Putra - Paseban Kelingan Mantan[

(Intro)      ..

           
tak sawang lintange wengi
                         
dikancani loro ati sing tok gawe..
              
 raiso tak trimo..

      
ademe taman paseban..
                       
marai kelingan jamane pacaran..
                      
 pas awak dewe iseh bebarengan..


tiwas tak jogo
                       --
nanging malah tok tinggalno
                           
ra nyongko kowe tego ninggal aku lungo
                
tresnaku dinggo kowe..
                  
wis tak pupus seko suwe..
                         
tiwas ngemban.. kecekel liyane..

(Chorus)
                            
aku iseh sayang nanging kowe ora..
                          
 sio sio tekan kene njogo tresno..
                            
aku iseh seneng nanging kowe ora..
                  -
 senajan atiku keloro..
                                
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..

(Intro)    

           
tak sawang lintange wengi
                         
dikancani loro ati sing tok gawe..
              
 raiso tak trimo..

      
ademe taman paseban..
                       
marai kelingan jamane pacaran..
                      
 pas awak dewe iseh bebarengan..


tiwas tak jogo
                       
nanging malah tok tinggalno
                           
ra nyongko kowe tego ninggal aku lungo
                
tresnaku dinggo kowe..
                  
wis tak pupus seko suwe..
                         
tiwas ngemban.. kecekel liyane..

(Chorus)
                            
aku iseh sayang nanging kowe ora..
                          
 sio sio tekan kene njogo tresno..
                            
aku iseh seneng nanging kowe ora..
                  -
 senajan atiku keloro..
                                 
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..

(Int.)       

(Chorus)
                           
aku iseh sayang nanging kowe ora..
                          
 sio sio tekan kene njogo tresno..
                            
aku iseh seneng nanging kowe ora..
                  -
 senajan atiku keloro..
                                
nanging tresnamu iseh ning njero dodo..
      
masio atiku loro
                             
nanging kowe tetp kudu tak ikhlasno..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Paseban Kelingan Mantan – Bagas Putra yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Paseban Kelingan Mantan – Bagas Putra, Lirik Lagu Paseban Kelingan Mantan – Bagas Putra, Kunci Gitar Paseban Kelingan Mantan – Bagas Putra

Post Your Thoughts