Chord Gitar Pelarian Cinta – Amalia Syifa

Berikut ini merupakan Chord Gitar Pelarian Cinta – Amalia Syifa. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Pelarian Cinta – Amalia Syifa, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Pelarian Cinta – Amalia Syifa.

(Intro)    
           ..

                         
tegane.. gawe dolanan atiku..
                          
aku.. sing tulus sayang padamu..
                             /  
aku amung kok anggep.. pelarian cintamu..
                               
mung kok butuhne.. pas suwung atimu..

                                   
yen pancen.. tresnamu kanggo wong liyo..
                  
ora perlu janji-janji palsu..
                          
opo ora kroso.. janjimu gawe loro..
                        
gawe gelo ono ning.. jero dodo..

(Chorus)
                          
wis cukup semene wae aku nuruti karepmu..
                              
wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
                            
aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
                            
tresno tulus sing suci tekane ngati..

                             
yen wis ora biso.. tak perjuangno..
                   
aku ikhlas.. lilo legowo..

(Int.)        
               ..

                                   
yen pancen.. tresnamu kanggo wong liyo..
                  
ora perlu janji-janji palsu..
                          
opo ora kroso.. janjimu gawe loro..
                        
gawe gelo ono ning.. jero dodo..

(Chorus)
                          
wis cukup semene wae aku nuruti karepmu..
                              
wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
                            
aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
                            
tresno tulus sing suci tekane ngati..

                             
yen wis ora biso.. tak perjuangno..
                  
aku iklas.. lilo legowo..

(Outro)            
               hu..hu..huu..



Amalia Syifa - Pelarian Cinta[

(Intro)    
           ..

                         
tegane.. gawe dolanan atiku..
                          
aku.. sing tulus sayang padamu..
                             / 
aku amung kok anggep.. pelarian cintamu..
                               
mung kok butuhne.. pas suwung atimu..

                                   
yen pancen.. tresnamu kanggo wong liyo..
                  
ora perlu janji-janji palsu..
                          
opo ora kroso.. janjimu gawe loro..
                        
gawe gelo ono ning.. jero dodo..

(Chorus)
                          
wis cukup semene wae aku nuruti karepmu..
                              
wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
                            
aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
                            
tresno tulus sing suci tekane ngati..

                             
yen wis ora biso.. tak perjuangno..
                   
aku ikhlas.. lilo legowo..

(Int.)        
               ..

                                   
yen pancen.. tresnamu kanggo wong liyo..
                  
ora perlu janji-janji palsu..
                          
opo ora kroso.. janjimu gawe loro..
                        
gawe gelo ono ning.. jero dodo..

(Chorus)
                          
wis cukup semene wae aku nuruti karepmu..
                              
wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
                            
aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
                            
tresno tulus sing suci tekane ngati..

                             
yen wis ora biso.. tak perjuangno..
                  
aku iklas.. lilo legowo..

(Outro)            
               hu..hu..huu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Pelarian Cinta – Amalia Syifa yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Pelarian Cinta – Amalia Syifa, Lirik Lagu Pelarian Cinta – Amalia Syifa, Kunci Gitar Pelarian Cinta – Amalia Syifa

Post Your Thoughts