Chord Gitar Penak Sing Maido – Intan Chacha

Berikut ini merupakan Chord Gitar Penak Sing Maido – Intan Chacha. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Penak Sing Maido – Intan Chacha, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Penak Sing Maido – Intan Chacha.

Capo di fret 2

                
maido.. sak karepmu..
                     
ora ngaruh.. ning uripku..
                   
ngomongo.. sak senengmu..
                            
paling penak pikiren karo mlaku..


 (penak sing maido..)

 (penak sing maido..)

 (penak sing maido..)
               
 (penak sing maido..)

(Intro)       

                                
ora tak anggep.. kowe ngomongne aku..
                                  
ora tak pikir.. ngomongo sak senengmu..
                          
tak lurus wae ngurusi butuhku..
                                 
sing penting yakin manut karep atiku..


 sak tenane aku ngerti
               
kowe iri karo aku
                  
bola bali kowe ngomong
                 
tapi.. ning mburiku
                      
sakjane aku.. kudu ngguyu..


 koyo wong kurang kerjaan
                
ngurusi eleke liyan
                  
mbok pikir kowe kuwi
                
koyo wis apik tenan..
                      
tibake.. penak sing nyawang..

(Chorus)
                
maido.. sak karepmu..
                     
ora ngaruh.. ning uripku..
                   
ngomongo.. sak senengmu..
                           
paling penak pikiren karo mlaku..


 penak sing maido
                   
timbang sing nglakoni mas
              
penak sing maido..
            
ora mikir rugi..
                      
kari ngomong sak penake
                 
liyane dipikir keri..


 penak sing maido
                   
timbang sing nglakoni mas
              
penak sing maido..
            
ora mikir rugi..
                      
kari ngomong sak penake
                  
liyane dipikir mburi..
 

 (penak sing maido..)

 (penak sing maido..)

 (penak sing maido..)
               
 (penak sing maido..)

(Intro)       


 sak tenane aku ngerti
               
kowe iri karo aku
                  
bola bali kowe ngomong
                 
tapi.. ning mburiku
                      
sakjane aku.. kudu ngguyu..


 koyo wong kurang kerjaan
                
ngurusi eleke liyan
                  
mbok pikir kowe kuwi
                
koyo wis apik tenan..
                      
tibake.. penak sing nyawang..

(Chorus)
                
maido.. sak karepmu..
                     
ora ngaruh.. ning uripku..
                   
ngomongo.. sak senengmu..
                           
paling penak pikiren karo mlaku..


 penak sing maido
                   
timbang sing nglakoni mas
              
penak sing maido..
            
ora mikir rugi..
                      
kari ngomong sak penake
                 
liyane dipikir keri..


 penak sing maido
                   
timbang sing nglakoni mas
              
penak sing maido..
            
ora mikir rugi..
                      
kari ngomong sak penake
                  
liyane dipikir mburi..



Intan Chacha - Penak Sing Maido [

                
maido.. sak karepmu..
                     
ora ngaruh.. ning uripku..
                   
ngomongo.. sak senengmu..
                            
paling penak pikiren karo mlaku..


 (penak sing maido..)

 (penak sing maido..)

 (penak sing maido..)
               
 (penak sing maido..)

(Intro)       

                                
ora tak anggep.. kowe ngomongne aku..
                                  
ora tak pikir.. ngomongo sak senengmu..
                          
tak lurus wae ngurusi butuhku..
                                 
sing penting yakin manut karep atiku..


 sak tenane aku ngerti
               
kowe iri karo aku
                  
bola bali kowe ngomong
                 
tapi.. ning mburiku
                      
sakjane aku.. kudu ngguyu..


 koyo wong kurang kerjaan
                
ngurusi eleke liyan
                  
mbok pikir kowe kuwi
                
koyo wis apik tenan..
                      
tibake.. penak sing nyawang..

(Chorus)
                
maido.. sak karepmu..
                     
ora ngaruh.. ning uripku..
                   
ngomongo.. sak senengmu..
                           
paling penak pikiren karo mlaku..


 penak sing maido
                   
timbang sing nglakoni mas
              
penak sing maido..
            
ora mikir rugi..
                      
kari ngomong sak penake
                 
liyane dipikir keri..


 penak sing maido
                   
timbang sing nglakoni mas
              
penak sing maido..
            
ora mikir rugi..
                      
kari ngomong sak penake
                  
liyane dipikir mburi..
 

 (penak sing maido..)

 (penak sing maido..)

 (penak sing maido..)
               
 (penak sing maido..)

(Intro)       


 sak tenane aku ngerti
               
kowe iri karo aku
                  
bola bali kowe ngomong
                 
tapi.. ning mburiku
                      
sakjane aku.. kudu ngguyu..


 koyo wong kurang kerjaan
                
ngurusi eleke liyan
                  
mbok pikir kowe kuwi
                
koyo wis apik tenan..
                      
tibake.. penak sing nyawang..

(Chorus)
                
maido.. sak karepmu..
                     
ora ngaruh.. ning uripku..
                   
ngomongo.. sak senengmu..
                           
paling penak pikiren karo mlaku..


 penak sing maido
                   
timbang sing nglakoni mas
              
penak sing maido..
            
ora mikir rugi..
                      
kari ngomong sak penake
                 
liyane dipikir keri..


 penak sing maido
                   
timbang sing nglakoni mas
              
penak sing maido..
            
ora mikir rugi..
                      
kari ngomong sak penake
                  
liyane dipikir mburi..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Penak Sing Maido – Intan Chacha yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Penak Sing Maido – Intan Chacha, Lirik Lagu Penak Sing Maido – Intan Chacha, Kunci Gitar Penak Sing Maido – Intan Chacha

Post Your Thoughts