Chord Gitar Pengen Tobat – Agos Kotak

Berikut ini merupakan Chord Gitar Pengen Tobat – Agos Kotak. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Pengen Tobat – Agos Kotak, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Pengen Tobat – Agos Kotak.

Capo di fret 3

(Intro)           [D/F#] 
        wo..ooo.. ha..a... a..
                  [D/F#] 
        wo..ooo.. ha..a... a..

               
               ..

                    
jaman cilik aku diwarai ngaji
                      
yen wis gede supoyo ngerti (lolololo jos)
                  
ngerti iku pancen larang regane
                 
ojo eman karo duit'e..

                        
teko gede aku salah pergaulan..
                             
salah polah dadi bocah ora nggenah..

(Intro)   ..
          ..

       
seneng omben
               
doyan ngoplo demen main togel
                 
jatahe aku bocah rewel (solololo)
      
gaweanku mung cangkru'an
          
lan omben ombenan
                           
koyo uwong ora nduwe masa depan..

                  
 aku sadar pengen mari ya Allah..
                  
 nakalku niat tak lereni..
                  
 aku pengen cedek marang Ilahi..
                 
 mugo dosoku diampuni..

(Chorus)
      
pak ustad.. (pak ustad..)
             
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
                        
mbah yai.. aku waraono ngaji..

      
pak ustad.. (agos kotak, agos kotak)
             
aku pengen tobat..
(agos kotak, agos kotak, kotak)
                        
mbah yai.. aku waraono ngaji..

(Int.)    
          
         ..
         ..

       
seneng omben
               
doyan ngoplo demen main togel
                 
jatahe aku bocah rewel (kotak kotak)
      
gaweanku mung cangkru'an
          
lan omben ombenan
                           
koyo uwong ora nduwe masa depan..

                  
 aku sadar pengen mari ya Allah..
                  
 nakalku niat tak lereni..
                  
 aku pengen cedek marang Ilahi..
                 
 mugo dosoku diampuni..

(Chorus)
      
pak ustad.. (pak ustad..)
             
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
                        
mbah yai.. aku waraono ngaji..

      
pak ustad.. (pak ustad..)
             
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
                        
mbah yai.. aku waraono ngaji..
                        
mbah yai.. aku waraono ngaji..
                        
mbah yai.. aku waraono ngaji.. 



Agos Kotak - Pengen Tobat[

(Intro)          
        ho..ooo.. ha..a..a..
                 
        ho..ooo.. ha..a..a..

              
              ..

                    
jaman cilik aku diwarai ngaji
                      
yen wis gede supoyo ngerti (lolololo jos)
                  
ngerti iku pancen larang regane
                 
ojo eman karo duit'e..

                       
teko gede aku salah pergaulan..
                            
salah polah dadi bocah ora nggenah..

(Intro)   ..
          ..

       
seneng omben
               
doyan ngoplo demen main togel
                 
jatahe aku bocah rewel (solololo)
      
gaweanku mung cangkru'an
          
lan omben ombenan
                           
koyo uwong ora nduwe masa depan..

                  
 aku sadar pengen mari ya Allah..
                 
 nakalku niat tak lereni..
                  
 aku pengen cedek marang Ilahi..
                
 mugo dosoku diampuni..

(Chorus)
      
pak ustad.. (pak ustad..)
             
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
                       
mbah yai.. aku waraono ngaji..

      
pak ustad.. (agos kotak, agos kotak)
             
aku pengen tobat..
(agos kotak, agos kotak, kotak)
                       
mbah yai.. aku waraono ngaji..

(Int.)    
          
         ..
         ..

       
seneng omben
               
doyan ngoplo demen main togel
                 
jatahe aku bocah rewel (kotak kotak)
      
gaweanku mung cangkru'an
          
lan omben ombenan
                           
koyo uwong ora nduwe masa depan..

                  
 aku sadar pengen mari ya Allah..
                 
 nakalku niat tak lereni..
                  
 aku pengen cedek marang Ilahi..
                
 mugo dosoku diampuni..

(Chorus)
      
pak ustad.. (pak ustad..)
             
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
                       
mbah yai.. aku waraono ngaji..

      
pak ustad.. (pak ustad..)
             
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
                       
mbah yai.. aku waraono ngaji..
                       
mbah yai.. aku waraono ngaji..
                       
mbah yai.. aku waraono ngaji..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Pengen Tobat – Agos Kotak yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Pengen Tobat – Agos Kotak, Lirik Lagu Pengen Tobat – Agos Kotak, Kunci Gitar Pengen Tobat – Agos Kotak

Post Your Thoughts