Chord Gitar Penting Bahagia – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Penting Bahagia – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Penting Bahagia – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Penting Bahagia – Happy Asmara.

Capo di fret 4

               
aku uwis iso nompo..
                    -[G/B]
kowe rabi ro wong liyo..
                  
rasah mbok pikirke aku..
                     
sing penting kowe bahagia..

                   
tresno ra kudu nduweni..
                       -[G/B]
cukup tak simpen neng ati
                    
sing penting kowe bahagia..
                      
aku gampang mbuh suk kapan..

(Intro)    ..

                         
 mbiyen kowe tau ono neng atiku..
                  
 gawe seneng saben dinoku..
                     
 nanging embuh kenang opo
                      
kowe malah milih wong liyo
                  
sing dadi.. pendampingmu..

                         
 udan tangis seko ati loro tenan
                       
 wektu kowe ngajak bubaran..
                    
 nanging kudu tak trimo..
                            
yen pancen iki dalane.. aku ro kowe..

(Chorus)
               
aku uwis iso nompo..
                    -[G/B]
kowe rabi ro wong liyo..
                  
rasah mbok pikirke aku..
                     
sing penting kowe bahagia..

                   
tresno ra kudu nduweni..
                       -[G/B]
cukup tak simpen neng ati
                    
sing penting kowe bahagia..
                      
aku gampang mbuh suk kapan..

                         
 udan tangis seko ati loro tenan
                       
 wektu kowe ngajak bubaran..
                    
 nanging kudu tak trimo..
                            
yen pancen iki dalane.. aku ro kowe..

(Int.)       
              ..

(Chorus) (Overtone)
               
aku uwis iso nompo..
                    -[A/C#]
kowe rabi ro wong liyo..
                  
rasah mbok pikirke aku..
                     
sing penting kowe bahagia..

                   
tresno ra kudu nduweni..
                       -[A/C#]
cukup tak simpen neng ati
                    
sing penting kowe bahagia..
                      
aku gampang mbuh suk kapan..

               
aku uwis iso nompo..
                    -[A/C#]
kowe rabi ro wong liyo..
                  
rasah mbok pikirke aku..
                     
sing penting kowe bahagia..

                   
tresno ra kudu nduweni..
                       -[A/C#]
cukup tak simpen neng ati
                    
sing penting kowe bahagia..
                      
aku gampang mbuh suk kapan..

                    
sing penting kowe bahagia..
                      
aku gampang mbuh suk kapan..



Happy Asmara - Penting Bahagia[

               
aku uwis iso nompo..
                    -[B/D#]
kowe rabi ro wong liyo..
                 
rasah mbok pikirke aku..
                     
sing penting kowe bahagia..

                   
tresno ra kudu nduweni..
                       -[B/D#]
cukup tak simpen neng ati
                   
sing penting kowe bahagia..
                      
aku gampang mbuh suk kapan..

(Intro)    ..

                        
 mbiyen kowe tau ono neng atiku..
                 
 gawe seneng saben dinoku..
                     
 nanging embuh kenang opo
                     
kowe malah milih wong liyo
                  
sing dadi.. pendampingmu..

                        
 udan tangis seko ati loro tenan
                      
 wektu kowe ngajak bubaran..
                    
 nanging kudu tak trimo..
                          
yen pancen iki dalane.. aku ro kowe..

(Chorus)
               
aku uwis iso nompo..
                    -[B/D#]
kowe rabi ro wong liyo..
                 
rasah mbok pikirke aku..
                     
sing penting kowe bahagia..

                   
tresno ra kudu nduweni..
                       -[B/D#]
cukup tak simpen neng ati
                   
sing penting kowe bahagia..
                      
aku gampang mbuh suk kapan..

                        
 udan tangis seko ati loro tenan
                      
 wektu kowe ngajak bubaran..
                    
 nanging kudu tak trimo..
                          
yen pancen iki dalane.. aku ro kowe..

(Int.)       
             ..

(Chorus) (Overtone)
              
aku uwis iso nompo..
                   -[C#/F]
kowe rabi ro wong liyo..
                 
rasah mbok pikirke aku..
                    
sing penting kowe bahagia..

                  
tresno ra kudu nduweni..
                      -[C#/F]
cukup tak simpen neng ati
                   
sing penting kowe bahagia..
                     
aku gampang mbuh suk kapan..

              
aku uwis iso nompo..
                   -[C#/F]
kowe rabi ro wong liyo..
                 
rasah mbok pikirke aku..
                    
sing penting kowe bahagia..

                  
tresno ra kudu nduweni..
                      -[C#/F]
cukup tak simpen neng ati
                   
sing penting kowe bahagia..
                     
aku gampang mbuh suk kapan..

                   
sing penting kowe bahagia..
                     
aku gampang mbuh suk kapan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Penting Bahagia – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Penting Bahagia – Happy Asmara, Lirik Lagu Penting Bahagia – Happy Asmara, Kunci Gitar Penting Bahagia – Happy Asmara

Post Your Thoughts