Chord Gitar Penting Rabi – Nella kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Penting Rabi – Nella kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Penting Rabi – Nella kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Penting Rabi – Nella kharisma.

(Intro)       

                   
Ojo takon aku takono atimu
  
Kapan siap ngerabi aku
          
Mantep ora ragu..

              
Ngeslow jo sepaneng
          
Abot pikol bareng
   
Penting rabi ati ayem
         
Duwe anak seneng..

(Intro)    
           

      
Dilakoni wae seng tatak atine
      
Ojo samar luwe mangan sak onone
          
Urep seng sumende manuto kersane
       
Kabeh opo jare nuruto garise

         
Penting ayo rabi urep dadi siji
         
Mantep jero ning ati nglakoni tresno suci
         
Ngunu kembange roso ben mekar sabendino
        
ben iso ngundoh.. bahagia

(Chorus)
                          
Jo bimbang yen bener kowe sayang
                              
Jo sumelang yen bener tresno tenan
                       
Ayo rabi ben ra dadi pikiran
                        
Ayo nikah kita dadi mantenan

(Interlude)    
              
               
              
               

                   
Ojo takon aku takono atimu
  
Kapan siap ngerabi aku
          
Mantep ora ragu..

              
Ngeslow jo sepaneng
          
Abot pikol bareng
   
Penting rabi ati ayem
         
Duwe anak seneng..

(Chorus)
                          
Jo bimbang yen bener kowe sayang
                              
Jo sumelang yen bener tresno tenan
                       
Ayo rabi ben ra dadi pikiran
                        
Ayo nikah kita dadi mantenan

      
Dilakoni wae seng tatak atine
      
Ojo samar luwe mangan sak onone
          
Urep seng sumende manuto kersane
       
Kabeh opo jare nuruto garise

         
Penting ayo rabi urep dadi siji
         
Mantep jero ning ati nglakoni tresno suci
         
Ngunu kembange roso ben mekar sabendino
        
ben iso ngundoh.. bahagia

(Chorus)
                          
Jo bimbang yen bener kowe sayang
                              
Jo sumelang yen bener tresno tenan
                       
Ayo rabi ben ra dadi pikiran
                        
Ayo nikah kita dadi mantenan

                          
Jo bimbang yen bener kowe sayang
                              
Jo sumelang yen bener tresno tenan
                       
Ayo rabi ben ra dadi pikiran
                        
Ayo nikah kita dadi mantenan

(Outro)    
          

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Penting Rabi – Nella kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Penting Rabi – Nella kharisma, Lirik Lagu Penting Rabi – Nella kharisma, Kunci Gitar Penting Rabi – Nella kharisma

Post Your Thoughts