Chord Gitar Piker Keri – WS Guntur

Berikut ini merupakan Chord Gitar Piker Keri – WS Guntur. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Piker Keri – WS Guntur, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Piker Keri – WS Guntur.

(Intro)    

                   
 Yen gelem tak jak rabi
                     
Yen ra gelem tak jagongi
                        
Sing ra penting piker keri..

                    
 Yen kowe gelem tak sayang
                    
Ya ojo mbok gawe bimbang
                
Rasah kakean alasan..

                 
hok'a hok'e.. ya..


 Iki ati du parkiran
                   
maju mundur ra karuan
               
Iki ati du layangan
                  
tarik ulur sembarangan
                
Nanging tresno iki
                 
udu es teh plastikan
                
Sing mbok cantelke
                   
lalu engkau tinggalkan
             
Janjimu koyo mendung
             
ditunggu ora udan
              
Tresnaku kesandung
              
aku jebul kapusan
             
Jodo bakal tekan
              
ora bakal kijolan
                 
Nek bejo yo mantenan
                 
nek ora tep syukuran

          --      
Piker keri..      piker keri..
     
ketimbang loro ati
               
(hok'a hok'e.. ya..)

(Chorus)
                    
Yen gelem tak jak rabi
                     
Yen ra gelem tak jagongi
                        
Sing ra penting piker keri..
               
(hok'a hok'e.. ya..)
                     
Yen kowe gelem tak sayang
                    
Ya ojo mbok gawe bimbang
                
Rasah kakean alasan..

(Interlude)    


 Nek iki pancen dalane
                 
tak tompo opo anane
                    
Gusti niku mboten sare
                     
kowe kui seng jengkelke
                           
Abot dirasake rakuat dibecakne
           
Rasah di pikir
                    
mbok mikir seng liyane
                
Tresnoku seng gede
         
mbok prekne
               
Mbok golek liyane
                  
seng nompo opo anane
                 
Mending nyicil motor
              
podo podo mumete
                
Nanging ono hasile
                  
ketimbang miker kowe

          --      
Piker keri..      piker keri..
     
ketimbang loro ati
               
(hok'a hok'e.. ya..)

(Chorus)
                    
Yen gelem tak jak rabi
                     
Yen ra gelem tak jagongi
                        
Sing ra penting piker keri..
               
(hok'a hok'e.. ya..)
                     
Yen kowe gelem tak sayang
                    
Ya ojo mbok gawe bimbang
                
Rasah kakean alasan..

               
(hok'a hok'e.. ya..)

                    
Yen gelem tak jak rabi
                     
Yen ra gelem tak jagongi
                        
Sing ra penting piker keri..
               
(hok'a hok'e.. ya..)
                     
Yen kowe gelem tak sayang
                    
Ya ojo mbok gawe bimbang
                     
Rasah kakean alasan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Piker Keri – WS Guntur yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Piker Keri – WS Guntur, Lirik Lagu Piker Keri – WS Guntur, Kunci Gitar Piker Keri – WS Guntur

Post Your Thoughts