Chord Gitar Podo Abote – Mahesa

Berikut ini merupakan Chord Gitar Podo Abote – Mahesa. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Podo Abote – Mahesa, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Podo Abote – Mahesa.

Capo di fret 7

(Intro)    
           
          

                             
sumpeke ring ati mergo paran salahe
                           
mikiri riko lan larene podo abote..

(Intro)   

                               
bingung pikirane bingung mbagi welase
                              
sing biso sun milih mergo podo abote..

                    
omong isun ono hang loro..
                         
tapi mulo mesti ono hang loro..

(Chorus)
                         
abot rasane kadung milih selisih
                
mesti ono hang tangisan
          
kudu lilo kelangan
                 
kadung gedigi pungkase
           
isun getun temenan
                       
kudu nglilakno salah sijine..
                        
mesti kudu lilo salah sijine..

(Interlude)    
               
                

                               
bingung pikirane bingung mbagi welase
                              
sing biso sun milih mergo podo abote..

                    
omong isun ono hang loro
                         
tapi mulo mesti ono hang loro..

(Chorus)
                         
abot rasane kadung milih selisih
                
mesti ono hang tangisan
          
kudu lilo kelangan
                 
kadung gedigi pungkase
           
isun getun temenan
                       
kudu nglilakno salah sijine

                         
abot rasane kadung milih selisih
                
mesti ono hang tangisan
          
kudu lilo kelangan
                 
kadung gedigi pungkase
           
isun getun temenan
                       
kudu nglilakno salah sijine..
                        
mesti kudu lilo salah sijine..



Mahesa - Podo Abote[

(Intro)    
           
          

                             
sumpeke ring ati mergo paran salahe
                           
mikiri riko lan larene podo abote..

(Intro)   

                               
bingung pikirane bingung mbagi welase
                              
sing biso sun milih mergo podo abote..

                    
omong isun ono hang loro..
                         
tapi mulo mesti ono hang loro..

(Chorus)
                         
abot rasane kadung milih selisih
                
mesti ono hang tangisan
          
kudu lilo kelangan
                 
kadung gedigi pungkase
           
isun getun temenan
                       
kudu nglilakno salah sijine..
                        
mesti kudu lilo salah sijine..

(Interlude)    
               
                

                               
bingung pikirane bingung mbagi welase
                              
sing biso sun milih mergo podo abote..

                    
omong isun ono hang loro
                         
tapi mulo mesti ono hang loro..

(Chorus)
                         
abot rasane kadung milih selisih
                
mesti ono hang tangisan
          
kudu lilo kelangan
                 
kadung gedigi pungkase
           
isun getun temenan
                       
kudu nglilakno salah sijine

                         
abot rasane kadung milih selisih
                
mesti ono hang tangisan
          
kudu lilo kelangan
                 
kadung gedigi pungkase
           
isun getun temenan
                       
kudu nglilakno salah sijine..
                        
mesti kudu lilo salah sijine..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Podo Abote – Mahesa yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Podo Abote – Mahesa, Lirik Lagu Podo Abote – Mahesa, Kunci Gitar Podo Abote – Mahesa

Post Your Thoughts