Chord Gitar Pokemon (Pokoke Move On) – Pendhoza

Berikut ini merupakan Chord Gitar Pokemon (Pokoke Move On) – Pendhoza. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Pokemon (Pokoke Move On) – Pendhoza, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Pokemon (Pokoke Move On) – Pendhoza.

(Intro)    
           

          
mas aku njaluk
                
sing gede pangapuramu
     
 sejatine aku
            
isih tresno awakmu..

     
 tak akoni
                
pancene aku sing kleru
     
 ojo lungo kangmas,
               
pancen aku sing salah


 cukup semene wae

anggonku ngrasakke
    
ngrasake sliramu
           
sing malah soyo nyepeleke
  
jare tresno aku
         
lha kok aku mbok sio-sio
  
polah sak penakmu
      
gawe atiku tambah gelo

    
kangmas dudu maksudku
     
gawe gelo atimu
   
pancen iki salahku,
    
aku sing ninggal awakmu
  
netes eluh iki
        
mergo kangen marang kowe
 
opo kowe ngrasakke
    
opo sing tak rasakke..

(Chorus)
                 
duh dek aku wes lali
           
nyambung katresnan ro kowe
    
aku wes ora wani
    
opo meneh baleni
     
gandengan koyo wingi
                
sorry.. aku ora sudi..

                  
aduh dek aku wes loro
                            
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
          
ketimbang aku kejeron
     
mendingan aku move on
                   
move on.. pokoke move on..

(Interlude)    
               
               
                

                 
 ati iki isih tresno marang sliramu
                        
jembarno pangapuramu kanggo awakku
                         
senajan dirimu bacut cidro lan kejeron
    
kangmas mbok balio
         
neng aku kowe ojo move on


 neng ati rasane
   
nyesek soyo tenanan
   
anggonku ngrasakke
         
nganti koyo uwong edan
  
saben bengi nyawang potomu

dadi kelingan
                     
nalikane aku ro kowe
        
poto selfie bebarengan

       
 getun ati iki
            
yen uwes ngapusi
        
 salahmu dewe
                   
mergo kowe sing njalari
         
 pancen salah
              
tak akoni aku salah
         
uwes nggawe loro,
                   
wes nggawe uripku bubrah..

(Chorus)
                 
duh dek aku wes lali
           
nyambung katresnan ro kowe
    
aku wes ora wani
    
opo meneh baleni
     
gandengan koyo wingi
                
sorry.. aku ora sudi..

                  
aduh dek aku wes loro
                            
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
          
ketimbang aku kejeron
     
mendingan aku move on
                   
move on.. pokoke move on..

                 
duh dek aku wes lali
           
nyambung katresnan ro kowe
    
aku wes ora wani
    
opo meneh baleni
     
gandengan koyo wingi
                
sorry.. aku ora sudi..

                  
aduh dek aku wes loro
                            
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
          
ketimbang aku kejeron
     
mendingan aku move on
                   
move on.. pokoke move on..

(Outro) 

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Pokemon (Pokoke Move On) – Pendhoza yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Pokemon (Pokoke Move On) – Pendhoza, Lirik Lagu Pokemon (Pokoke Move On) – Pendhoza, Kunci Gitar Pokemon (Pokoke Move On) – Pendhoza

Post Your Thoughts