Chord Gitar Prapatan Jepun – Adhimas Dewa Tricahya

Berikut ini merupakan Chord Gitar Prapatan Jepun – Adhimas Dewa Tricahya. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Prapatan Jepun – Adhimas Dewa Tricahya, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Prapatan Jepun – Adhimas Dewa Tricahya.

Capo di fret 2

(Intro)        

                               
tak sawang.. nganggo mripatku dewe..
-                                 
 kowe sesandingan.. karo priyo liyane..
                             [C/E]
opo kurange aku.. opo kurange tresnaku
                            
nganti kowe tego mblenjani janjimu..

                           
yen pancen.. kuwi wis pilihanmu..
-                           
 aku ikhlas.. najan iseh membekas..
                       
tak lilakke.. kowe tak lilakne..
         
senajan ati iki loro..
                             -  
nanging aku.. bakal tetep lilo..

(Chorus)
                
ning.. prapatan jepun..
                                  
kowe lali.. janjimu sing wis setahun..
                
ning.. terminal gayatri..
                               
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..

(Int.)       
            ..

                            
yen pancen.. kuwi wis pilihanmu..
                            
aku ikhlas.. najan iseh membekas..
                       
tak lilakke.. kowe tak lilakne..
         
senajan ati iki loro..
                              
nanging aku.. bakal tetep lilo..

(Chorus)
                
ning.. prapatan jepun..
                                  
kowe lali.. janjimu sing wis setahun..
                
ning.. terminal gayatri..
                                     
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..

                
ning.. prapatan jepun..
                                  
kowe lali.. janjimu sing wis setahun..
                
ning.. terminal gayatri..
                              
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..
                                
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..
                              
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..
                                    
kowe ngucap janji.. malah.. mbok blenjani..



Adhimas Dewa Tricahya - Prapatan Jepun[

(Intro)       

                               
tak sawang.. nganggo mripatku dewe..
-                                 
 kowe sesandingan.. karo priyo liyane..
                            [D/F#]
opo kurange aku.. opo kurange tresnaku
                            
nganti kowe tego mblenjani janjimu..

                           
yen pancen.. kuwi wis pilihanmu..
-                          
 aku ikhlas.. najan iseh membekas..
                      
tak lilakke.. kowe tak lilakne..
         
senajan ati iki loro..
                             - 
nanging aku.. bakal tetep lilo..

(Chorus)
                
ning.. prapatan jepun..
                                  
kowe lali.. janjimu sing wis setahun..
                
ning.. terminal gayatri..
                               
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..

(Int.)       
           ..

                            
yen pancen.. kuwi wis pilihanmu..
                           
aku ikhlas.. najan iseh membekas..
                      
tak lilakke.. kowe tak lilakne..
         
senajan ati iki loro..
                              
nanging aku.. bakal tetep lilo..

(Chorus)
                
ning.. prapatan jepun..
                                  
kowe lali.. janjimu sing wis setahun..
                
ning.. terminal gayatri..
                                     
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..

                
ning.. prapatan jepun..
                                  
kowe lali.. janjimu sing wis setahun..
                
ning.. terminal gayatri..
                              
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..
                                
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..
                              
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..
                                    
kowe ngucap janji.. malah.. mbok blenjani..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Prapatan Jepun – Adhimas Dewa Tricahya yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Prapatan Jepun – Adhimas Dewa Tricahya, Lirik Lagu Prapatan Jepun – Adhimas Dewa Tricahya, Kunci Gitar Prapatan Jepun – Adhimas Dewa Tricahya

Post Your Thoughts