Chord Gitar Prau Layar – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Prau Layar – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Prau Layar – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Prau Layar – Nella Kharisma.

(Intro)    
           
        ... ... ... ... ...


Yok konco ning gisik gembiro..
                      
Alerap lerap banyune segoro..

Angliak numpak prau layar..
                         
Ing dino minggu keh pariwisoto

 
Alon praune wis nengah
                           
Byak, byuk, byak banyu binelah
                             
ora jemu-jemu.. karo mesem ngguyu

Ngilangake roso lungkrah lesu
                             
Adhek njawil mas, jebul wis sore
                        
witing kelopo katon ngawe-awe

Prayogane becik bali wae
            
Dene sesuk esuk..
                    
Tumandang nyambut gawe

(Intro) ... ... ... ... ...


Yok konco ning gisik gembiro..
                      
Alerap lerap banyune segoro..

Angliak numpak prau layar..
                         
Ing dino minggu keh pariwisoto

 
Alon praune wis nengah
                           
Byak, byuk, byak banyu binelah
                             
ora jemu-jemu.. karo mesem ngguyu

Ngilangake roso lungkrah lesu
                             
Adhek njawil mas, jebul wis sore
                        
witing kelopo katon ngawe-awe

Prayogane becik bali wae
            
Dene sesuk esuk..
                    
Tumandang nyambut gawe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Prau Layar – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Prau Layar – Nella Kharisma, Lirik Lagu Prau Layar – Nella Kharisma, Kunci Gitar Prau Layar – Nella Kharisma

Post Your Thoughts