Chord Gitar Prei Kanan Kiri – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Prei Kanan Kiri – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Prei Kanan Kiri – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Prei Kanan Kiri – Nella Kharisma.

Capo di fret 5

(Intro)        
               

                                 
Yen wes tresno paite kopi rasane legi
                              
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
                          
Nadyan kahanan tetep dilakoni
                             
Mepet kowe wes adem rasa ning ati

        
Yen wes tresno maju lurus
             
prei kanan kiri..
                                   
Yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
                              
Ra usah menggok lan nyawang mburi
                     
Ati mantep bakal sido rabi

(Intro)    
           

                                  
Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
                                
Podo tresnane, Nompo anane lan nrimo
                              
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
                
Diramekne dangdutan
                            
Podo lungguh jejer neng mantenan

                                 
Yen pancen tresno rasah kakean haluan
                      
Ra usah ragu mergo kahanan
             
prei kanan kiri..
                         
ucapne janji yen sido mantenan
               
lan bakal bebrayan
                   
Ra sah menggak menggok
                
Jodohmu mesti tekan..

                                 
Yen wes tresno paite kopi rasane legi
                              
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
                          
Nadyan kahanan tetep dilakoni
                             
Mepet kowe wes adem rasa ning ati

        
Yen wes tresno maju lurus
             
prei kanan kiri..
                                   
Yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
                              
Ra usah menggok lan nyawang mburi
                     
Ati mantep bakal sido rabi

(Intro)    
           

                                  
Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
                                
Podo tresnane, Nompo anane lan nrimo
                              
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
                
Diramekne dangdutan
                            
Podo lungguh jejer neng mantenan

                                 
Yen pancen tresno rasah kakean haluan
                      
Ra usah ragu mergo kahanan
             
prei kanan kiri..
                         
ucapne janji yen sido mantenan
               
lan bakal bebrayan
                   
Ra sah menggak menggok
                
Jodohmu mesti tekan..

                                 
Yen wes tresno paite kopi rasane legi
                              
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
                          
Nadyan kahanan tetep dilakoni
                             
Mepet kowe wes adem rasa ning ati

        
Yen wes tresno maju lurus
             
prei kanan kiri..
                                   
Yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
                              
Ra usah menggok lan nyawang mburi
                     
Ati mantep bakal sido rabi



Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri[

(Intro)        
               

                                 
Yen wes tresno paite kopi rasane legi
                              
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
                         
Nadyan kahanan tetep dilakoni
                             
Mepet kowe wes adem rasa ning ati

        
Yen wes tresno maju lurus
             
prei kanan kiri..
                                   
Yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
                             
Ra usah menggok lan nyawang mburi
                     
Ati mantep bakal sido rabi

(Intro)    
           

                                  
Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
                                
Podo tresnane, Nompo anane lan nrimo
                              
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
                
Diramekne dangdutan
                            
Podo lungguh jejer neng mantenan

                                 
Yen pancen tresno rasah kakean haluan
                      
Ra usah ragu mergo kahanan
             
prei kanan kiri..
                         
ucapne janji yen sido mantenan
               
lan bakal bebrayan
                   
Ra sah menggak menggok
                
Jodohmu mesti tekan..

                                 
Yen wes tresno paite kopi rasane legi
                              
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
                         
Nadyan kahanan tetep dilakoni
                             
Mepet kowe wes adem rasa ning ati

        
Yen wes tresno maju lurus
             
prei kanan kiri..
                                   
Yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
                             
Ra usah menggok lan nyawang mburi
                     
Ati mantep bakal sido rabi

(Intro)    
           

                                  
Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
                                
Podo tresnane, Nompo anane lan nrimo
                              
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
                
Diramekne dangdutan
                            
Podo lungguh jejer neng mantenan

                                 
Yen pancen tresno rasah kakean haluan
                      
Ra usah ragu mergo kahanan
             
prei kanan kiri..
                         
ucapne janji yen sido mantenan
               
lan bakal bebrayan
                   
Ra sah menggak menggok
                
Jodohmu mesti tekan..

                                 
Yen wes tresno paite kopi rasane legi
                              
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
                         
Nadyan kahanan tetep dilakoni
                             
Mepet kowe wes adem rasa ning ati

        
Yen wes tresno maju lurus
             
prei kanan kiri..
                                   
Yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
                             
Ra usah menggok lan nyawang mburi
                     
Ati mantep bakal sido rabi

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Prei Kanan Kiri – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Prei Kanan Kiri – Nella Kharisma, Lirik Lagu Prei Kanan Kiri – Nella Kharisma, Kunci Gitar Prei Kanan Kiri – Nella Kharisma

Post Your Thoughts