Chord Gitar Prei Layangan – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Prei Layangan – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Prei Layangan – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Prei Layangan – Happy Asmara.

Capo di fret 5

(Intro)     
           

      
tak sawang kae langit
     
kang kebak lintang..
    
aku neng kene sepi..
        
tanpo kowe sing tak sayang..

                        
ademe howo iki.. nembus jroning ati
                          
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

                        
ora tatu.. nanging soyo jeru..
                           
nandang rindu.. marang sliramu..
                        
pancen abot.. nompo kahanane..
                         
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
             
aku sayang kowe..

(Chorus)
                     
demi kowe.. aku berjuang..
                    
demi kowe.. ku rela bertahan..
                       
jujur aku.. wegah kelangan..
                           
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Int.)    
           

      
tak sawang kae langit
     
kang kebak lintang..
    
aku neng kene sepi..
        
tanpo kowe sing tak sayang..

                        
ademe howo iki.. nembus jroning ati
                          
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

                        
ora tatu.. nanging soyo jeru..
                           
nandang rindu.. marang sliramu..
                        
pancen abot.. nompo kahanane..
                         
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
             
aku sayang kowe..

(Chorus)
                     
demi kowe.. aku berjuang..
                    
demi kowe.. ku rela bertahan..
                       
jujur aku.. wegah kelangan..
                           
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

                     
demi kowe.. aku berjuang..
                    
demi kowe.. ku rela bertahan..
                       
jujur aku.. wegah kelangan..
                           
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Outro)    
            



Happy Asmara - Prei Layangan[

(Intro)     
           

      
tak sawang kae langit
     
kang kebak lintang..
    
aku neng kene sepi..
        
tanpo kowe sing tak sayang..

                        
ademe howo iki.. nembus jroning ati
                         
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

                        
ora tatu.. nanging soyo jeru..
                          
nandang rindu.. marang sliramu..
                        
pancen abot.. nompo kahanane..
                        
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
             
aku sayang kowe..

(Chorus)
                     
demi kowe.. aku berjuang..
                   
demi kowe.. ku rela bertahan..
                       
jujur aku.. wegah kelangan..
                          
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Int.)    
           

      
tak sawang kae langit
     
kang kebak lintang..
    
aku neng kene sepi..
        
tanpo kowe sing tak sayang..

                        
ademe howo iki.. nembus jroning ati
                         
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

                        
ora tatu.. nanging soyo jeru..
                          
nandang rindu.. marang sliramu..
                        
pancen abot.. nompo kahanane..
                        
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
             
aku sayang kowe..

(Chorus)
                     
demi kowe.. aku berjuang..
                   
demi kowe.. ku rela bertahan..
                       
jujur aku.. wegah kelangan..
                          
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

                     
demi kowe.. aku berjuang..
                   
demi kowe.. ku rela bertahan..
                       
jujur aku.. wegah kelangan..
                          
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Outro)    
            

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Prei Layangan – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Prei Layangan – Happy Asmara, Lirik Lagu Prei Layangan – Happy Asmara, Kunci Gitar Prei Layangan – Happy Asmara

Post Your Thoughts