Chord Gitar Pujaan Hatiku – Andiena & Anisa

Berikut ini merupakan Chord Gitar Pujaan Hatiku – Andiena & Anisa. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Pujaan Hatiku – Andiena & Anisa, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Pujaan Hatiku – Andiena & Anisa.

Capo di fret 4

(Intro) 
              
              

                         
seneng banget nyawang sliramu..
                  
naliko ngingeti esemmu..
     
wong sing tak angen angen
              
bakal dadi jodoku
                         
bakal tak sayang nganti matiku..

(Intro)   

                       
wajahmu sing manis lan lugu..
                        
gawe seneng awan lan wengiku..
                           
saben dino rasane pengen ketemu..
                       
duh wong bagus pujaan hatiku..

(Intro)   

(Chorus)
                            
sak tenane.. aku sayang karo kowe..
                            
ora bakal.. arep pindah ning liyane..
                             
tenanono.. roso tresnaku ning kowe..
                           
aku janji.. sayang kowe sak lawase..

                                 
pengenku mung.. iso nyanding karo kowe..
                           
mugo Gusti.. enggal maringi dalane..
                            
aku bahagia.. jika bisa bersamamu..
                              
susah seneng.. bareng kowe sak matiku..

(Int.)       
             

                       
wajahmu sing manis lan lugu..
                        
gawe seneng awan lan wengiku..
                           
saben dino rasane pengen ketemu..
                       
duh wong bagus pujaan hatiku..

(Intro)   

(Chorus)
                            
sak tenane.. aku sayang karo kowe..
                            
ora bakal.. arep pindah ning liyane..
                             
tenanono.. roso tresnaku ning kowe..
                           
aku janji.. sayang kowe sak lawase..

                                 
pengenku mung.. iso nyanding karo kowe..
                           
mugo Gusti.. enggal maringi dalane..
                            
aku bahagia.. jika bisa bersamamu..
                              
susah seneng.. bareng kowe sak matiku..
                               
susah seneng.. bareng kowe sak matiku..



Andiena & Anisa - Pujaan Hatiku[

(Intro) 
              
              

                         
seneng banget nyawang sliramu..
                  
naliko ngingeti esemmu..
     
wong sing tak angen angen
              
bakal dadi jodoku
                        
bakal tak sayang nganti matiku..

(Intro)   

                       
wajahmu sing manis lan lugu..
                        
gawe seneng awan lan wengiku..
                           
saben dino rasane pengen ketemu..
                      
duh wong bagus pujaan hatiku..

(Intro)   

(Chorus)
                            
sak tenane.. aku sayang karo kowe..
                          
ora bakal.. arep pindah ning liyane..
                             
tenanono.. roso tresnaku ning kowe..
                         
aku janji.. sayang kowe sak lawase..

                                 
pengenku mung.. iso nyanding karo kowe..
                         
mugo Gusti.. enggal maringi dalane..
                            
aku bahagia.. jika bisa bersamamu..
                            
susah seneng.. bareng kowe sak matiku..

(Int.)       
             

                       
wajahmu sing manis lan lugu..
                        
gawe seneng awan lan wengiku..
                           
saben dino rasane pengen ketemu..
                      
duh wong bagus pujaan hatiku..

(Intro)   

(Chorus)
                            
sak tenane.. aku sayang karo kowe..
                          
ora bakal.. arep pindah ning liyane..
                             
tenanono.. roso tresnaku ning kowe..
                         
aku janji.. sayang kowe sak lawase..

                                 
pengenku mung.. iso nyanding karo kowe..
                         
mugo Gusti.. enggal maringi dalane..
                            
aku bahagia.. jika bisa bersamamu..
                            
susah seneng.. bareng kowe sak matiku..
                              
susah seneng.. bareng kowe sak matiku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Pujaan Hatiku – Andiena & Anisa yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Pujaan Hatiku – Andiena & Anisa, Lirik Lagu Pujaan Hatiku – Andiena & Anisa, Kunci Gitar Pujaan Hatiku – Andiena & Anisa

Post Your Thoughts