Chord Gitar Ra Ono Artine – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ra Ono Artine – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ra Ono Artine – Safira Inema, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ra Ono Artine – Safira Inema.

(Intro)    
            

                           
wes jeru tresno iki njero dodoku..
                          
tak pasrahke kabeh kanggo awakmu..
                             
nanging saiki mbok sio sio tresnaku
                   
kurang opo jane aku..
                       
piye maneh.. mbukteke sayangku..

                          
nelongso ati iki nandang kahanan..
                          
amergo tulus tresnaku gawe dolanan..
                       
saiki kowe wes ra ono perhatian..
            
yen wes ono mbok sayang..
                             
yo wes tak ngalah.. mending kelangan..

(Chorus)
                          
yen pancen kowe milih dalanmu dewe
                 
yo wes ra tak gandoli..
                
tak ikhlasne ning ati..
                    
mugo kowe nemu sing mbok goleki..
    
aku ngalah yen kanggomu
        
wes ra ono arti..

                               
yen pancen ono luweh apik kanggomu..
                  
yo wes ben tak ikhlasno
                
nadyan perih ning dodo..
                       
mugo langgeng karo sing mbok goleki..
    
aku lilo tak sadari
            
aku wes ra ono arti..

(Int.)        
           

                          
nelongso ati iki nandang kahanan..
                          
amergo tulus tresnaku gawe dolanan..
                       
saiki kowe wes ra ono perhatian..
            
yen wes ono mbok sayang..
                             
yo wes tak ngalah.. mending kelangan..

(Chorus)
                          
yen pancen kowe milih dalanmu dewe
                 
yo wes ra tak gandoli..
                
tak ikhlasne ning ati..
                    
mugo kowe nemu sing mbok goleki..
    
aku ngalah yen kanggomu
        
wes ra ono arti..

                               
yen pancen ono luweh apik kanggomu..
                  
yo wes ben tak ikhlasno
                
nadyan perih ning dodo..
                       
mugo langgeng karo sing mbok goleki..
    
aku lilo tak sadari
            
aku wes ra ono arti..

                       
mugo langgeng karo sing mbok goleki..
    
aku lilo tak sadari
            
aku wes ra ono arti..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ra Ono Artine – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ra Ono Artine – Safira Inema, Lirik Lagu Ra Ono Artine – Safira Inema, Kunci Gitar Ra Ono Artine – Safira Inema

Post Your Thoughts