Chord Gitar Raiso Dadi Siji – Sarah Brilian feat. Stress Royal

Berikut ini merupakan Chord Gitar Raiso Dadi Siji – Sarah Brilian feat. Stress Royal. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Raiso Dadi Siji – Sarah Brilian feat. Stress Royal, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Raiso Dadi Siji – Sarah Brilian feat. Stress Royal.

Capo di fret 1

(Intro)    

         
aku tresno ro kowe
             
tresno sing saktenane
                          
kabeh wis tak kekke ro kowe atine.. 

         
nadyan aku wis nduwe
            
bojo sing sak tenane
                             
nanging aku tresnone yo mung ro kowe..

(Rapp)
     
roso ati ra tenang 
     
mikirke selingkuhan
       
tansah tak awang-awang
      
mabur koyo layangan
        
padahal bojo ning omah
     
mikirke dadi susah
     
opo sing kudu dilakoni
 
aku bingung sendiri..


pancen tak akoni

tresnoku setengah mati

tapi aku ra wani

ngingkari janji suci
                    
mungkin kowe udu jodoku
                
tapi aku sayang padamu
              
jujur seko njero.. atiku

            
sayang aku ikhlas trimo
            
dadi sing keloro..
            
nadyan abot roso tresno
     
sing tak songgo..

(Chorus)
            
sabar sak untoro sayang
         
aku yowis berjuang
                    
ndadekke ngimpi tenanan..
          
mugo kabeh iso lancar
            
mbuang kabeh kenangan
                 
ikhlas lan sabar, sayang..

(Rapp)
             
ah cincin wis ngelingker
     
ning jari manisku
      
janji yowis tak ucap
     
ning ngarep penghulu
   
saiki yo uwis telat
     
arep ngomongke cidro
    
aku mung ameh ndungo
     
kowe iso bahagio..

    
senadyan statusku
   
saiki ora dewe
     
tapi ojo nganti leren
      
tresnaku karo kowe
                      
mugo-mugo kabeh dikei dalan
              
supoyo dadi padang
                 
anggone awak dewe le gendak'an..

            
sayang aku ikhlas trimo
            
dadi sing keloro..
            
nadyan abot roso tresno
     
sing tak songgo..

(Chorus)
            
sabar sak untoro sayang
         
aku yowis berjuang
                    
ndadekke ngimpi tenanan..
          
mugo kabeh iso lancar
            
mbuang kabeh kenangan
                 
ikhlas lan sabar, sayang..

           
aku mung iso nerimo
           
kowe nggone wong liyo
                    
tresno raiso dipeksakno..

          
aku tetep sayang kowe
          
tekane sak lawase
                  
aku bahagia nyawang kowe..

            
tanganku wis ono cincin
           
janji setio lan suci
               
aku raiso.. nepati..

              
kowe pancen tak tresnani
            
mbiyen tekan saiki
              
tapi raiso dadi siji..
              
tapi raiso dadi siji..



Sarah Brilian feat. Stress Royal - Raiso Dadi Siji[

(Intro)    

        
aku tresno ro kowe
            
tresno sing saktenane
                        
kabeh wes tak kekke ro kowe atine.. 

        
nadyan aku wes nduwe
           
bojo seng sak tenane
                           
nanging aku tresnone yo mung ro kowe..

(Rapp)
     
roso ati ra tenang 
     
mikirke selingkuhan
       
tansah tak awang-awang
      
mabur koyo layangan
       
padahal bojo neng ngomah
     
mikirke dadi susah
     
opo sing kudu dilakoni
 
aku bingung sendiri..


pancen tak akoni

tresnoku setengah mati

tapi aku ra wani

ngingkari janji suci
                   
mungkin kowe udu jodoku
                
tapi aku sayang padamu
              
jujur seko njero.. atiku

           
sayang aku ikhlas trimo
           
dadi sing keloro..
           
nadyan abot roso tresno
     
sing tak songgo..

(Chorus)
           
sabar sak untoro sayang
        
aku yowis berjuang
                 
ndadekke ngimpi tenanan..
         
mugo kabeh iso lancar
           
mbuang kabeh kenangan
               
ikhlas lan sabar, sayang..

(Rapp)
            
ah cincin wes ngelingker
     
neng jari manisku
      
janji yowes tak ucap
     
neng ngarep penghulu
   
saiki yo uwes telat
     
arep ngomongke cidro
    
aku mung ameh ndungo
     
kowe iso bahagio..

    
senadyan statusku
   
saiki ora dewe
     
tapi ojo nganti leren
      
tresnaku karo kowe
                     
mugo-mugo kabeh dikei dalan
              
supoyo dadi padang
                
anggone awak dewe le gendak'an..

           
sayang aku ikhlas trimo
           
dadi sing keloro..
           
nadyan abot roso tresno
     
sing tak songgo..

(Chorus)
           
sabar sak untoro sayang
        
aku yowis berjuang
                 
ndadekke ngimpi tenanan..
         
mugo kabeh iso lancar
           
mbuang kabeh kenangan
               
ikhlas lan sabar, sayang..

          
aku mung iso nerimo
          
kowe nggone wong liyo
                 
tresno raiso dipeksakno..

         
aku tetep sayang kowe
         
tekane sak lawase
                
aku bahagia nyawang kowe..

           
tanganku wes ono cincin
          
janji setio lan suci
            
aku raiso.. nepati..

             
kowe pancen tak tresnani
           
mbiyen tekan saiki
            
tapi raiso dadi siji..
            
tapi raiso dadi siji..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Raiso Dadi Siji – Sarah Brilian feat. Stress Royal yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Raiso Dadi Siji – Sarah Brilian feat. Stress Royal, Lirik Lagu Raiso Dadi Siji – Sarah Brilian feat. Stress Royal, Kunci Gitar Raiso Dadi Siji – Sarah Brilian feat. Stress Royal

Post Your Thoughts