Chord Gitar Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi – Overall

Berikut ini merupakan Chord Gitar Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi – Overall. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi – Overall, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi – Overall.

Capo di fret 3

(Intro)       
       -   ..

                    
naliko awakdewe bebarengan
                         
sabendino rasane wegah kelangan
               
nanging roso tresnoku
       
engkau sia-siakan..
                           
nyatane kowe nggolek kesempatan..

                             
loro ati ngerti kowe ning mburiku..
                             
eling crito masa lalu ning uripmu..
             
bingung rasane atiku
      
kowe iseh saling rindu..
      
karo uwong sing wis tau
                   
dadi alesanmu.. ngguyu..

               
tak pasrahke wektuku
    
kanggo slirahmu..
                 
saktenane atiku kanggo awakmu..
                          
 opo kowe krungu.. jerite atiku..

(Chorus)
              
janjimu.. karo aku..
            
iso tekan saklawase
              
tapi ngene akhire..

                   
nyatane.. koe ro liyane..
          
yowes aku iso opo
            
yowes aku trimo lungo
           
sakjane aku ra lilo
                     
rasah bali aku wis ora sudi..

(Int.)    ..
           ..

               
tak pasrahke wektuku
    
kanggo slirahmu..
                 
saktenane atiku kanggo awakmu..
                          
 opo kowe krungu.. jerite atiku..

(Chorus)
              
janjimu.. karo aku..
            
iso tekan saklawase
              
tapi ngene akhire..

                   
nyatane.. koe ro liyane..
          
yowes aku iso opo
            
yowes aku trimo lungo
           
sakjane aku ra lilo
                     
rasah bali aku wis ora sudi..

              
janjimu.. karo aku..
            
iso tekan saklawase
              
tapi ngene akhire..

                   
nyatane.. koe ro liyane..
          
yowes aku iso opo
            
yowes aku trimo lungo
           
sakjane aku ra lilo
                     
rasah bali aku wis ora sudi..
                     
rasah bali aku wis ora sudi..
  
rasah bali..
                  
aku wis ora sudi.. hooo..



Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi[

(Intro)       
       -   ..

                  
naliko awakdewe bebarengan
                       
sabendino rasane wegah kelangan
               
nanging roso tresnoku
       
engkau sia-siakan..
                          
nyatane kowe nggolek kesempatan..

                           
loro ati ngerti kowe ning mburiku..
                           
eling crito masa lalu ning uripmu..
             
bingung rasane atiku
      
kowe iseh saling rindu..
      
karo uwong sing wis tau
                   
dadi alesanmu.. ngguyu..

              
tak pasrahke wektuku
    
kanggo slirahmu..
               
saktenane atiku kanggo awakmu..
                        
 opo kowe krungu.. jerite atiku..

(Chorus)
             
janjimu.. karo aku..
           
iso tekan saklawase
             
tapi ngene akhire..

                  
nyatane.. koe ro liyane..
         
yowes aku iso opo
           
yowes aku trimo lungo
          
sakjane aku ra lilo
                    
rasah bali aku wis ora sudi..

(Int.)    ..
           ..

              
tak pasrahke wektuku
    
kanggo slirahmu..
               
saktenane atiku kanggo awakmu..
                        
 opo kowe krungu.. jerite atiku..

(Chorus)
             
janjimu.. karo aku..
           
iso tekan saklawase
             
tapi ngene akhire..

                  
nyatane.. koe ro liyane..
         
yowes aku iso opo
           
yowes aku trimo lungo
          
sakjane aku ra lilo
                    
rasah bali aku wis ora sudi..

             
janjimu.. karo aku..
           
iso tekan saklawase
             
tapi ngene akhire..

                  
nyatane.. koe ro liyane..
         
yowes aku iso opo
           
yowes aku trimo lungo
          
sakjane aku ra lilo
                    
rasah bali aku wis ora sudi..
                    
rasah bali aku wis ora sudi..
  
rasah bali..
                
aku wis ora sudi.. hooo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi – Overall yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi – Overall, Lirik Lagu Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi – Overall, Kunci Gitar Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi – Overall

Post Your Thoughts