Chord Gitar Rasan-Rasan Tonggo – Via Vallen

Berikut ini merupakan Chord Gitar Rasan-Rasan Tonggo – Via Vallen. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Rasan-Rasan Tonggo – Via Vallen, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Rasan-Rasan Tonggo – Via Vallen.

(Intro)        
            ..

       
jamane semakin maju
        
tapi ra ono bedane
     
ora awan ora sore
                  
mesti ra ono entek'e

     
wes ono kursi ombo
        
mesti penak lungguhane
         
karo ngenteni kancane
        
mesti wiwit ngerumpine..

(Chorus)
                         
yen lagi ono sing penak uripe
                       
mesti bakal dicurigai ae..
                        
yen lagi ono sing soro uripe
                        
mesti bakal dadi rasan-rasane

        
yen kepenak dirasani,
         
kurang penak dibaleni
                   
koyo ra bakal ono entek'e
       
arep polah piye ae
         
mesti ra ono benere
                           
tak dongakne mugo penak uripe

(Interlude)        
                ..

       
jamane semakin maju
        
tapi ra ono bedane
     
ora awan ora sore
                  
mesti ra ono entek'e

     
wes ono kursi ombo
        
mesti penak lungguhane
         
karo ngenteni kancane
        
mesti wiwit ngerumpine

(Chorus)
                         
yen lagi ono sing penak uripe
                       
mesti bakal dicurigai ae..
                        
yen lagi ono sing soro uripe
                        
mesti bakal dadi rasan-rasane..

                         
yen lagi ono sing penak uripe
                        
mesti bakal dicurigai ae..
                        
yen lagi ono sing soro uripe
                        
mesti bakal dadi rasan-rasane

        
yen kepenak dirasani,
         
kurang penak dibaleni
                   
koyo ra bakal ono entek'e
       
arep polah piye ae
         
mesti ra ono benere
                            
tak dongakne mugo penak uripe



Via Vallen - Rasan-Rasan Tonggo[

(Intro)        
            ..

       
jamane semakin maju
        
tapi ra ono bedane
     
ora awan ora sore
                 
mesti ra ono entek'e

     
wes ono kursi ombo
        
mesti penak lungguhane
         
karo ngenteni kancane
        
mesti wiwit ngerumpine

(Chorus)
                         
yen lagi ono sing penak uripe
                       
mesti bakal dicurigai ae..
                        
yen lagi ono sing soro uripe
                        
mesti bakal dadi rasan-rasane

        
yen kepenak dirasani,
         
kurang penak dibaleni
                   
koyo ra bakal ono entek'e
       
arep polah piye ae
         
mesti ra ono benere
                           
tak dongakne mugo penak uripe

(Interlude)        
                ..

       
jamane semakin maju
        
tapi ra ono bedane
     
ora awan ora sore
                 
mesti ra ono entek'e

     
wes ono kursi ombo
        
mesti penak lungguhane
         
karo ngenteni kancane
        
mesti wiwit ngerumpine

(Chorus)
                         
yen lagi ono sing penak uripe
                       
mesti bakal dicurigai ae..
                        
yen lagi ono sing soro uripe
                        
mesti bakal dadi rasan-rasane..

                         
yen lagi ono sing penak uripe
                       
mesti bakal dicurigai ae..
                        
yen lagi ono sing soro uripe
                        
mesti bakal dadi rasan-rasane

        
yen kepenak dirasani,
         
kurang penak dibaleni
                   
koyo ra bakal ono entek'e
       
arep polah piye ae
         
mesti ra ono benere
                            
tak dongakne mugo penak uripe

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Rasan-Rasan Tonggo – Via Vallen yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Rasan-Rasan Tonggo – Via Vallen, Lirik Lagu Rasan-Rasan Tonggo – Via Vallen, Kunci Gitar Rasan-Rasan Tonggo – Via Vallen

Post Your Thoughts