Chord Gitar Rejeki Anak Sholeh – Selagood

Berikut ini merupakan Chord Gitar Rejeki Anak Sholeh – Selagood. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Rejeki Anak Sholeh – Selagood, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Rejeki Anak Sholeh – Selagood.

(Intro)    
             

                   
 isuk-isuk nyruput kopi
         
bablas metu nggo nggolek
             
rejeki.. rejeki..

                  
 wes pamitan anak bojo
                   
panas udan penting ojo kendo..
          
ojo nglokro..

              
 urip kudu disyukuri
                     
disambi ndungo mbe ngaji
                 
yen pancen kui rejeki
                        
rak bakal kecemplung kali..

(Chorus)
                       
urip sing penting bersyukur
                    
kabeh wes ono sing ngatur
                 
orak perlu tolah-toleh
                 
wes rejeki anak sholeh

                       
urip sing penting bersyukur
                 
ojo sambat ojo takabur
                  
sholat mbengi ojo lali
                          
percoyo Gusti ora bakal ngapusi

(Int.)        

              
 urip kudu disyukuri
                     
disambi ndungo mbe ngaji
                 
yen pancen kui rejeki
                        
rak bakal kecemplung kali..

(Chorus)
                       
urip sing penting bersyukur
                    
kabeh wes ono sing ngatur
                 
orak perlu tolah-toleh
                 
wes rejeki anak sholeh

                       
urip sing penting bersyukur
                 
ojo sambat ojo takabur
                  
sholat mbengi ojo lali
                          
percoyo Gusti ora bakal ngapusi..

                   
i love you nggo bojoku
               
always ngancani aku
                         
mugo langgeng tekane anak putu..

(Chorus) (Overtune)
                       
 urip sing penting bersyukur
                    
kabeh wes ono sing ngatur
                
orak perlu tolah-toleh
                 
wes rejeki anak sholeh

                       
urip sing penting bersyukur
                 
ojo sambat ojo takabur
                 
sholat mbengi ojo lali
                            
percoyo Gusti ora bakal ngapusi..
                            
akeh sitik syukur ojo disambati..
                          
percoyo Gusti uwes mesti maringi..



Selagood - Rejeki Anak Sholeh[

(Intro)    
             

                   
 isuk-isuk nyruput kopi
         
bablas metu nggo nggolek
             
rejeki.. rejeki..

                  
 wes pamitan anak bojo
                   
panas udan penting ojo kendo..
          
ojo nglokro..

              
 urip kudu disyukuri
                     
disambi ndungo mbe ngaji
                 
yen pancen kui rejeki
                        
rak bakal kecemplung kali..

(Chorus)
                       
urip sing penting bersyukur
                    
kabeh wes ono sing ngatur
                 
orak perlu tolah-toleh
                 
wes rejeki anak sholeh

                       
urip sing penting bersyukur
                 
ojo sambat ojo takabur
                  
sholat mbengi ojo lali
                          
percoyo Gusti ora bakal ngapusi

(Int.)        

              
 urip kudu disyukuri
                     
disambi ndungo mbe ngaji
                 
yen pancen kui rejeki
                        
rak bakal kecemplung kali..

(Chorus)
                       
urip sing penting bersyukur
                    
kabeh wes ono sing ngatur
                 
orak perlu tolah-toleh
                 
wes rejeki anak sholeh

                       
urip sing penting bersyukur
                 
ojo sambat ojo takabur
                  
sholat mbengi ojo lali
                          
percoyo Gusti ora bakal ngapusi..

                   
i love you nggo bojoku
               
always ngancani aku
                         
mugo langgeng tekane anak putu..

(Chorus) (Overtune)
                       
 urip sing penting bersyukur
                    
kabeh wes ono sing ngatur
                
orak perlu tolah-toleh
                 
wes rejeki anak sholeh

                       
urip sing penting bersyukur
                 
ojo sambat ojo takabur
                 
sholat mbengi ojo lali
                            
percoyo Gusti ora bakal ngapusi..
                            
akeh sitik syukur ojo disambati..
                          
percoyo Gusti uwes mesti maringi..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Rejeki Anak Sholeh – Selagood yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Rejeki Anak Sholeh – Selagood, Lirik Lagu Rejeki Anak Sholeh – Selagood, Kunci Gitar Rejeki Anak Sholeh – Selagood

Post Your Thoughts