Chord Gitar Renco – Sarah Brillian

Berikut ini merupakan Chord Gitar Renco – Sarah Brillian. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Renco – Sarah Brillian, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Renco – Sarah Brillian.

(Intro)    

             
pisanan aku pengen kenalan
        
janjane bojone kancaku
      
jan bagus tenan
             
kepindo aku dadi gregetan
       
pendekatan mugo aku
            
ndang cepet dadian

           
asline aku eneng sing nduwe
      
sewalike jebul dekne
         
yo eneng sing nduwe
                
rapopo penting podo ngertine
        
main mburi njogo ati
         
siji lan sijine

--              
      aku wes kadung tresno
                
 nanging keloro-loro..

(Chorus)
                
rencho roncenen atiku,
               
rencho ukiren katresnanku
                      
ojo kondho-kondho karo bojomu
                           
yen aku main mburi karo sliramu

                   
rencho tak tunggu tekamu,
                   
rencho tak tunggu jawabanmu
                    
ojo lali karo lagune mas tony
       
hidup ini yang penting hepi
         
don't worry, don't worry, don't worry..

(Interlude)    
               

           
asline aku eneng sing nduwe
      
sewalike jebul dekne
         
yo eneng sing nduwe
                
rapopo penting podo ngertine
        
main mburi njogo ati
         
siji lan sijine

              
 aku wes kadung tresno
                
 nanging keloro-loro..

(Chorus)
                
rencho roncenen atiku,
               
rencho ukiren katresnanku
                      
ojo kondho-kondho karo bojomu
                           
yen aku main mburi karo sliramu

                   
rencho tak tunggu tekamu,
                   
rencho tak tunggu jawabanmu
                    
ojo lali karo lagune mas tony
       
hidup ini yang penting hepi
         
don't worry, don't worry, don't worry..

(Interlude)    
               

           
asline aku eneng sing nduwe
      
sewalike jebul dekne
         
yo eneng sing nduwe
                
rapopo penting podo ngertine
        
main mburi njogo ati
         
siji lan sijine

              
 aku wes kadung tresno
                
 nanging keloro-loro..

(Chorus)
                
rencho roncenen atiku,
               
rencho ukiren katresnanku
                      
ojo kondho-kondho karo bojomu
                           
yen aku main mburi karo sliramu

                   
rencho tak tunggu tekamu,
                   
rencho tak tunggu jawabanmu
                    
ojo lali karo lagune mas tony
       
hidup ini yang penting hepi
         
don't worry, don't worry, don't worry..
               
don't.. worry..



Sarah Brillian - Renco[

(Intro)    

             
pisanan aku pengen kenalan
        
janjane bojone kancaku
      
jan bagus tenan
             
kepindo aku dadi gregetan
       
pendekatan mugo aku
            
ndang cepet dadian

           
asline aku eneng sing nduwe
      
sewalike jebul dekne
         
yo eneng sing nduwe
                
rapopo penting podo ngertine
        
main mburi njogo ati
         
siji lan sijine

--             
       aku wes kadung tresno
               
 nanging keloro-loro..

(Chorus)
                
rencho roncenen atiku,
              
rencho ukiren katresnanku
                      
ojo kondho-kondho karo bojomu
                          
yen aku main mburi karo sliramu

                   
rencho tak tunggu tekamu,
                  
rencho tak tunggu jawabanmu
                    
ojo lali karo lagune mas tony
       
hidup ini yang penting hepi
         
don't worry, don't worry, don't worry..

(Interlude)    
               

           
asline aku eneng sing nduwe
      
sewalike jebul dekne
         
yo eneng sing nduwe
                
rapopo penting podo ngertine
        
main mburi njogo ati
         
siji lan sijine

             
 aku wes kadung tresno
               
 nanging keloro-loro..

(Chorus)
                
rencho roncenen atiku,
              
rencho ukiren katresnanku
                      
ojo kondho-kondho karo bojomu
                          
yen aku main mburi karo sliramu

                   
rencho tak tunggu tekamu,
                  
rencho tak tunggu jawabanmu
                    
ojo lali karo lagune mas tony
       
hidup ini yang penting hepi
         
don't worry, don't worry, don't worry..

(Interlude)    
               

           
asline aku eneng sing nduwe
      
sewalike jebul dekne
         
yo eneng sing nduwe
                
rapopo penting podo ngertine
        
main mburi njogo ati
         
siji lan sijine

             
 aku wes kadung tresno
               
 nanging keloro-loro..

(Chorus)
                
rencho roncenen atiku,
              
rencho ukiren katresnanku
                      
ojo kondho-kondho karo bojomu
                          
yen aku main mburi karo sliramu

                   
rencho tak tunggu tekamu,
                  
rencho tak tunggu jawabanmu
                    
ojo lali karo lagune mas tony
       
hidup ini yang penting hepi
         
don't worry, don't worry, don't worry..
               
don't.. worry..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Renco – Sarah Brillian yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Renco – Sarah Brillian, Lirik Lagu Renco – Sarah Brillian, Kunci Gitar Renco – Sarah Brillian

Post Your Thoughts