Chord Gitar Rondo Merdeka – Higang Swana

Berikut ini merupakan Chord Gitar Rondo Merdeka – Higang Swana. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Rondo Merdeka – Higang Swana, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Rondo Merdeka – Higang Swana.

(Intro)    
          

                        
eneng rondo neng merdeka papat
                         
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                       
lippene abang koyok iwak cupang..

                
iki jamane jaman edan
                       
eneng rondo go rebutan bujang..
                    
tandane seng perawan kalah
                       
jago karo seng wes dadi rondo..

                           
iki lagu gak tak gawe asal asalan
                        
seng penting iso kanggo hiburan
                 
niat apik tulus serius
                          
seng penting yakin jalani wae..

(Chorus)
                        
eneng rondo neng merdeka papat
                         
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                       
lippene abang koyok iwak cupang..

                       
dagange tempe karo susu jahe
                         
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                       
lippene abang koyok iwak cupang

                           
iki lagu gak tak gawe asal asalan
                        
seng penting iso kanggo hiburan
                 
niat apik tulus serius
                          
seng penting yakin jalani wae.. woo..

(Chorus)
                        
eneng rondo neng merdeka papat
                         
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                       
lippene abang koyok iwak cupang..

                       
dagange tempe karo susu jahe
                         
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                       
lippene abang koyok iwak cupang..

(Int.)    
          
          
          

               
ojo mung disalahke
           
rondo iku menungso
                                  
dasare kucing gragas karo iwak asin..

(Chorus)
                        
eneng rondo neng merdeka papat
                         
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                       
lippene abang koyok iwak cupang..

                       
dagange tempe karo susu jahe
                         
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                       
lippene abang koyok iwak cupang..

                       
dagange tempe karo susu jahe
                         
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                       
lippene abang koyok iwak cupang..

(Outro)    
             



Higang Swara - Rondo Merdeka[

(Intro)    
          

                       
eneng rondo neng merdeka papat
                        
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                      
lippene abang koyok iwak cupang..

               
iki jamane jaman edan
                      
eneng rondo go rebutan bujang..
                    
tandane seng perawan kalah
                      
jago karo seng wes dadi rondo..

                          
iki lagu gak tak gawe asal asalan
                       
seng penting iso kanggo hiburan
                 
niat apik tulus serius
                         
seng penting yakin jalani wae..

(Chorus)
                       
eneng rondo neng merdeka papat
                        
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                      
lippene abang koyok iwak cupang..

                      
dagange tempe karo susu jahe
                        
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                      
lippene abang koyok iwak cupang

                          
iki lagu gak tak gawe asal asalan
                       
seng penting iso kanggo hiburan
                 
niat apik tulus serius
                         
seng penting yakin jalani wae.. woo..

(Chorus)
                       
eneng rondo neng merdeka papat
                        
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                      
lippene abang koyok iwak cupang..

                      
dagange tempe karo susu jahe
                        
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                      
lippene abang koyok iwak cupang..

(Int.)    
          
          
          

               
ojo mung disalahke
          
rondo iku menungso
                                
dasare kucing gragas karo iwak asin..

(Chorus)
                       
eneng rondo neng merdeka papat
                        
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                      
lippene abang koyok iwak cupang..

                      
dagange tempe karo susu jahe
                        
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                      
lippene abang koyok iwak cupang..

                      
dagange tempe karo susu jahe
                        
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                            
anggo sandal jinjit jakete kulit
                      
lippene abang koyok iwak cupang..

(Outro)    
             

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Rondo Merdeka – Higang Swana yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Rondo Merdeka – Higang Swana, Lirik Lagu Rondo Merdeka – Higang Swana, Kunci Gitar Rondo Merdeka – Higang Swana

Post Your Thoughts