Chord Gitar Sabar Ini Ujian (feat. RPH) – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sabar Ini Ujian (feat. RPH) – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sabar Ini Ujian (feat. RPH) – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sabar Ini Ujian (feat. RPH) – Nella Kharisma.

(Intro)   
          

                      
mohon bersabar ini ujian
                       
     mohon bersabar ini ujian
 
     mohon bersabar ini ujian

          
aku ra ngerti
               
sing dadi pikiranmu
                      
sak bendino nglarani atiku
          
kurang kepiye
                
anggonku sing nresnani
                          
nanging sing tak tompo loro ati

         
opo coba salahku
             
nganti keloro-loro
                       
opo pancen wis ono sing liyo

              
opo kowe ra kelingan
            
jaman lagi dadian
      
susah seneng
              
sing penting barengan

(Chorus)
                
sabar sabar kudu piye
                
kabeh wis tak lakoni
           
kowe isih podo wae
             
koyo ra nduwe ati
          
sabar kudu sabar
          
jare iki ujian
              
nanging nganti kapan
         
aku wis ora tahan

      
tresnoku wes tenanan
       
malah mbok nggo dolanan
    
opo ora kelingan
        
jaman lagi pendekatan
   
omonganmu jan lunyu
      
gemlinting koyo banyu
     
gawe luluh atiku
           
sing terbuai rayuanmu
   
saiki leda lede
     
lali karo janjine
     
lambemu mencla mencle
      
ora keno dijagakke
    
aku kurang kepiye
       
kurang sabar apane
      
sak karepmu dewe

                      
mohon bersabar ini ujian
                       
     mohon bersabar ini ujian
 
     mohon bersabar ini ujian

          
aku ra ngerti
               
sing dadi pikiranmu
                      
sak bendino nglarani atiku
 
isuk awan bengi
     
ra tau sobo omah
     
bali seminggu pisan
        
malah nggowo masalah
                
jarene pamite kerjo golek upo
  
jebule baline nggowo wedokan liyo

         
opo cobo salahku
             
nganti keloro-loro
 
opo pancen
              
wis ono sing liyo..

     
dulu cinta-cintaan
     
juga kangen-kangenan
    
sekarang kau berubah
    
setelah kenal dia
                
jarene janjine sehidup semati
   
nyatane saiki kau ingkari janji

(Chorus)
                
sabar sabar kudu piye
                
kabeh wis tak lakoni
           
kowe isih podo wae
             
koyo ra nduwe ati
          
sabar kudu sabar
          
jare iki ujian
              
nanging nganti kapan
         
aku wis ora tahan

                 
sabar sabar model piye
                
kabeh wis tak lakoni
           
kowe isih podo wae
             
koyo ra nduwe ati
          
sabar kudu sabar
          
jare iki ujian
              
nanging nganti kapan
         
aku wis ora tahan

                      
mohon bersabar ini ujian
                       
     mohon bersabar ini ujian
                          
     mohon bersabar ini ujian



Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian (feat. RPH)[

(Intro)   
          

                      
mohon bersabar ini ujian
                       
     mohon bersabar ini ujian
 
     mohon bersabar ini ujian

          
aku ra ngerti
               
sing dadi pikiranmu
                      
sak bendino nglarani atiku
          
kurang kepiye
                
anggonku sing nresnani
                          
nanging sing tak tompo loro ati

         
opo coba salahku
             
nganti keloro-loro
                       
opo pancen wis ono sing liyo

              
opo kowe ra kelingan
            
jaman lagi dadian
      
susah seneng
              
sing penting barengan

(Chorus)
                
sabar sabar kudu piye
                
kabeh wis tak lakoni
           
kowe isih podo wae
             
koyo ra nduwe ati
          
sabar kudu sabar
          
jare iki ujian
              
nanging nganti kapan
         
aku wis ora tahan

      
tresnoku wes tenanan
       
malah mbok nggo dolanan
    
opo ora kelingan
        
jaman lagi pendekatan
   
omonganmu jan lunyu
      
gemlinting koyo banyu
     
gawe luluh atiku
           
sing terbuai rayuanmu
   
saiki leda lede
     
lali karo janjine
     
lambemu mencla mencle
      
ora keno dijagakke
    
aku kurang kepiye
       
kurang sabar apane
      
sak karepmu dewe

                      
mohon bersabar ini ujian
                       
     mohon bersabar ini ujian
 
     mohon bersabar ini ujian

          
aku ra ngerti
               
sing dadi pikiranmu
                      
sak bendino nglarani atiku
 
isuk awan bengi
     
ra tau sobo omah
     
bali seminggu pisan
        
malah nggowo masalah
                
jarene pamite kerjo golek upo
  
jebule baline nggowo wedokan liyo

         
opo cobo salahku
             
nganti keloro-loro
 
opo pancen
              
wis ono sing liyo..

     
dulu cinta-cintaan
     
juga kangen-kangenan
    
sekarang kau berubah
    
setelah kenal dia
                
jarene janjine sehidup semati
   
nyatane saiki kau ingkari janji

(Chorus)
                
sabar sabar kudu piye
                
kabeh wis tak lakoni
           
kowe isih podo wae
             
koyo ra nduwe ati
          
sabar kudu sabar
          
jare iki ujian
              
nanging nganti kapan
         
aku wis ora tahan

                 
sabar sabar model piye
                
kabeh wis tak lakoni
           
kowe isih podo wae
             
koyo ra nduwe ati
          
sabar kudu sabar
          
jare iki ujian
              
nanging nganti kapan
         
aku wis ora tahan

                      
mohon bersabar ini ujian
                       
     mohon bersabar ini ujian
                          
     mohon bersabar ini ujian

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sabar Ini Ujian (feat. RPH) – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sabar Ini Ujian (feat. RPH) – Nella Kharisma, Lirik Lagu Sabar Ini Ujian (feat. RPH) – Nella Kharisma, Kunci Gitar Sabar Ini Ujian (feat. RPH) – Nella Kharisma

Post Your Thoughts