Chord Gitar Sabaro Sedelo (feat. Pendhoza) – Om Wawes

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sabaro Sedelo (feat. Pendhoza) – Om Wawes. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sabaro Sedelo (feat. Pendhoza) – Om Wawes, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sabaro Sedelo (feat. Pendhoza) – Om Wawes.

(Intro)       
              

                   
wis tak lilakke awakku..
                   
lungo mergo kewajibanku..
                         
ra tau nyanding kuwi wis biasa..
                            
sing tak pengen kowe tetep setia..

                    
ojo senengmu salah paham..
                      
yen aku durung ngekei kabar..
                    
kabeh iki butuh perjuangan tenan
                     
njogo ati.. mergo keadaan..

             
wingi ngucap kangen
                  
lewat telfon karo aku
            
bakal nunggu aku
                   
senajan suwene lungaku
         
usapen eluhmu
                    
sing nggawe kowe ra ayu
                         
aku mesti bali.. dinggo sliramu.. hoo..

(Chorus)
                           
selawase kowe tetep ning atiku..
                              
senadyan rogomu ora ning sandingku..
         
mung iso nyawang fotomu
           
nggo tombo kangen atiku

                          
sak tenane.. ati iki ora lilo
                             
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
           
ninggalke sliramu lungo
                         
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

(Int.)           

(Rapp)
                             
sing sabar nadyan ngeten ra barengan
                              
tresno kuwi pancen butuh penjuangan
                          
eling dalan ojo nganti kelentrang
                             
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan
                               
setio kuwi pancen angel le nglakoni
                           
aku percoyo kowe iso njogo ati
                             
senajan kangen aku pamit ora bali
                                  
nanging aku yo mung kowe sing nduweni..

(Chorus)
                           
selawase kowe tetep ning atiku..
                              
senadyan rogomu ora ning sandingku..
         
mung iso nyawang fotomu
           
nggo tombo kangen atiku

                          
sak tenane.. ati iki ora lilo
                             
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
           
ninggalke sliramu lungo
                         
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

                           
selawase kowe tetep ning atiku..
                              
senadyan rogomu ora ning sandingku..
         
mung iso nyawang fotomu
           
nggo tombo kangen atiku

                        
sak tenane.. ati iki ora lilo
                           
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
           
ninggalke sliramu lungo
                         
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

(Outro) - -



Om Wawes - Sabaro Sedelo (feat. Pendhoza)[

(Intro)       
              

                   
wis tak lilakke awakku..
                   
lungo mergo kewajibanku..
                        
ra tau nyanding kuwi wis biasa..
                            
sing tak pengen kowe tetep setia..

                    
ojo senengmu salah paham..
                      
yen aku durung ngekei kabar..
                   
kabeh iki butuh perjuangan tenan
                     
njogo ati.. mergo keadaan..

            
wingi ngucap kangen
                  
lewat telfon karo aku
           
bakal nunggu aku
                   
senajan suwene lungaku
        
usapen eluhmu
                    
sing nggawe kowe ra ayu
                         
aku mesti bali.. dinggo sliramu.. hoo..

(Chorus)
                           
selawase kowe tetep ning atiku..
                             
senadyan rogomu ora ning sandingku..
         
mung iso nyawang fotomu
           
nggo tombo kangen atiku

                          
sak tenane.. ati iki ora lilo
                            
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
           
ninggalke sliramu lungo
                         
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

(Int.)           

(Rapp)
                            
sing sabar nadyan ngeten ra barengan
                              
tresno kuwi pancen butuh penjuangan
                         
eling dalan ojo nganti kelentrang
                             
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan
                              
setio kuwi pancen angel le nglakoni
                           
aku percoyo kowe iso njogo ati
                            
senajan kangen aku pamit ora bali
                                  
nanging aku yo mung kowe sing nduweni..

(Chorus)
                           
selawase kowe tetep ning atiku..
                             
senadyan rogomu ora ning sandingku..
         
mung iso nyawang fotomu
           
nggo tombo kangen atiku

                          
sak tenane.. ati iki ora lilo
                            
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
           
ninggalke sliramu lungo
                         
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

                           
selawase kowe tetep ning atiku..
                             
senadyan rogomu ora ning sandingku..
         
mung iso nyawang fotomu
           
nggo tombo kangen atiku

                        
sak tenane.. ati iki ora lilo
                          
nanging aku kudu tetep biso nrimo..
           
ninggalke sliramu lungo
                         
tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

(Outro) - -

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sabaro Sedelo (feat. Pendhoza) – Om Wawes yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sabaro Sedelo (feat. Pendhoza) – Om Wawes, Lirik Lagu Sabaro Sedelo (feat. Pendhoza) – Om Wawes, Kunci Gitar Sabaro Sedelo (feat. Pendhoza) – Om Wawes

Post Your Thoughts